foto

Patrick Gilmore

  • nar. 1.6.1976 (44 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada

Biografie

Patrick Gillmore je kanadský herec jehož prozatím největší rolí je role vědce Dala Volkera v seriálu STARGATE UNIVERSE. Je prvním hercem který se objevil ve všech třech SG seriích. Také jste ho mohli vidět v jiných sci-fi seriálech jako například v BETTLESTAR GALACTICA či HEUREKA. Epizodní role si zahrál například i v STAVU BEZTÍŽE, SUPERNATURALL, SMALLVILLE, FRINGE.

Patrik studoval na universitě v Albertě, jeho otec je profesionální hokejista. Rok 2011 byl pro Patricka velmi úspěšný, zahrál si hlavní roli v nezávislém filmu SUNFLOWER HOUR, který jste mohli vidět na festivalu v Karlových Varech. Také hrál vedlejší roli v hororovém filmu Josse Whedona CHATA V HORÁCH a v seriálu THE KILLING.

Hana "Erinien" K

Herecká filmografie

Filmy

2020 Láska navždy
2018 Scorched Earth
2016 Pro lásku cokoliv (TV film)
The Confirmation
2015 Even Lambs Have Teeth
No Men Beyond This Point
2014 Barbie Perlová princezna
Znamení duhy
2013 12 kol: Reloaded
Found
Whispers of Life
2012 Chata v horách
Ohnivý armagedon (TV film)
The Horses of McBride (TV film)
2011 Normal (TV film)
Odplata
Sunflower Hour
Unesený detektiv (TV film)
2010 16 přání (TV film)
Dear Mr. Gacy
2009 2012
Messages Deleted
Year of the Carnivore
Život naplno (TV film)
2008 Every Second Counts (TV film)
Shred
2007 Tajemství rodu Locků
Ztracena ve tmě (TV film)
2006 Poslední dny planety Země (TV film)
2005 Cesta ke zlu
Nevinnost na prodej (TV film)
2004 Milostné zločiny Gillian Guessové
Rodinné hříchy (TV film)
2002 100 dní v džungli (TV film)

TV seriály

2019 Jann (TV seriál)
Ty, já a ona (TV seriál)
Kým jsme… a kým ne (S04E10)
Jsem Pepek a ty můj špenát (S04E09)
Bláznivá kaše (S04E08)
další epizody (9)
2018 Cestovatelé časem (TV seriál)
Protocol Omega (S03E10)
David (S03E09)
Archive (S03E08)
další epizody (10)
Ty, já a ona (TV seriál)
You Be You And I'll Be Me (S03E10)
Asshole, Other Asshole, and the Depressive Muppet (S03E09)
The Insidious Lure of Pumpkin Spice (S03E08)
další epizody (10)
2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
Simon (S02E11)
21C (S02E10)
Aktualizace (S02E09)
další epizody (9)
Ty, já a ona (TV seriál)
Kam se poděla naše láska, baby? (S02E10)
Vodka a nadějné vyhlídky (S02E09)
Podivní malí milí pudlíci (S02E08)
další epizody (6)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Grace (S01E12)
Marcy (S01E11)
Bishop (S01E09)
další epizody (9)
Ty, já a ona (TV seriál)
Zakázané slovo (S01E06)
Neteř Jackie (S01E05)
Můžeš být v klidu? (S01E02)
2014 Gracepoint (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Sára (S03E02)
Agentura Jasno (TV seriál)
S.E.I.Z.E. The Day (S08E02)
2013 Motiv (TV seriál)
Nelítostná (S01E12)
Continuum (TV seriál)
Second Skin (S02E04)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Zločin (TV seriál)
Orfeus (S01E12)
Spodní proud (S01E09)
Obstrukce (S01E08)
další epizody (4)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Hozená rukavice (S02E20)
Blokáda (S02E19)
Epilog (S02E18)
další epizody (10)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Oživení (S02E10)
Návštěva (S02E09)
Pomsta (S02E08)
další epizody (19)
Hranice nemožného (TV seriál)
Peterova cesta (S02E21)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Spravedlnost (S01E10)
Život (S01E09)
Čas (S01E08)
další epizody (10)
Riese (TV seriál)
SGU Stargate Universe Kino (TV seriál)
Stav beztíže (TV seriál)
Eve Ate the Apple (E09)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Someone to Watch Over Me (S04E17)
Deadlock (S04E16)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Harmony (S04E14)
Smallville (TV seriál)
Odysea (S08E01)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
What About Blob (S01E05)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Bouřková fronta (S02E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Dobrou noc, děti (S03E05)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Morpheus (S10E02)
2005 Tajná služba (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
The Last Goodbye (S04E06)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Past Tense (S01E04)