foto

Patrick Gilmore

  • nar. 1.6.1976 (40 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Patrick Gillmore je kanadský herec jehož prozatím největší rolí je role vědce Dala Volkera v seriálu STARGATE UNIVERSE. Je prvním hercem který se objevil ve všech třech SG seriích. Také jste ho mohli vidět v jiných sci-fi seriálech jako například v BETTLESTAR GALACTICA či HEUREKA. Epizodní role si zahrál například i v STAVU BEZTÍŽE, SUPERNATURALL, SMALLVILLE, FRINGE.

Patrik studoval na universitě v Albertě, jeho otec je profesionální hokejista. Rok 2011 byl pro Patricka velmi úspěšný, zahrál si hlavní roli v nezávislém filmu SUNFLOWER HOUR, který jste mohli vidět na festivalu v Karlových Varech. Také hrál vedlejší roli v hororovém filmu Josse Whedona CHATA V HORÁCH a v seriálu THE KILLING.

Hana "Erinien" K

Herecká filmografie

Filmy

2017 Scorched Earth
2016 Anything for Love (TV film)
The Confirmation
2015 Even Lambs Have Teeth
No Men Beyond This Point
2014 Barbie Perlová princezna
Color of Rain, The
2013 Found
Whispers of Life
12 kol: Reloaded
2012 Chata v horách
Ohnivý armagedon (TV film)
The Horses of McBride (TV film)
2011 Normal (TV film)
Odplata
Sunflower Hour
Unesený detektiv (TV film)
2010 Dear Mr. Gacy
16 přání (TV film)
2009 Messages Deleted
Year of the Carnivore
Život naplno (TV film)
2012
2008 Every Second Counts (TV film)
Shred
2007 Tajemství rodu Locků
Ztracena ve tmě (TV film)
2006 Poslední dny planety Země (TV film)
2005 Cesta ke zlu
Nevinnost na prodej (TV film)
2004 Milostné zločiny Gillian Guessové
Rodinné hříchy (TV film)
2002 100 dní v džungli (TV film)

TV seriály

2016 Travelers (TV seriál)
Grace (E12)
Marcy (E11)
Bishop (E09)
další epizody (9)
You Me Her (TV seriál)
2014 Arrow (TV seriál)
Sára (S03E02)
Gracepoint (TV seriál)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Skin (S02E04)
Motiv (TV seriál)
Nelítostná (S01E12)
2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Hozená rukavice (S02E20)
Blokáda (S02E19)
Epilog (S02E18)
další epizody (10)
The Killing (TV seriál)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Peterova cesta (S02E21)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Oživení (S02E10)
Návštěva (S02E09)
Pomsta (S02E08)
další epizody (19)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Someone to Watch Over Me (S04E17)
Deadlock (S04E16)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Spravedlnost (S01E10)
Život (S01E09)
Čas (S01E08)
další epizody (10)
Riese (TV seriál)
SGU Stargate Universe Kino (TV seriál)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Harmony (S04E14)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Bedtime Stories (S03E05)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Morpheus (S10E02)
2005 Tajná služba (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace