foto

Patrick Gilmore

  • nar. 1.6.1976 (42 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Patrick Gillmore je kanadský herec jehož prozatím největší rolí je role vědce Dala Volkera v seriálu STARGATE UNIVERSE. Je prvním hercem který se objevil ve všech třech SG seriích. Také jste ho mohli vidět v jiných sci-fi seriálech jako například v BETTLESTAR GALACTICA či HEUREKA. Epizodní role si zahrál například i v STAVU BEZTÍŽE, SUPERNATURALL, SMALLVILLE, FRINGE.

Patrik studoval na universitě v Albertě, jeho otec je profesionální hokejista. Rok 2011 byl pro Patricka velmi úspěšný, zahrál si hlavní roli v nezávislém filmu SUNFLOWER HOUR, který jste mohli vidět na festivalu v Karlových Varech. Také hrál vedlejší roli v hororovém filmu Josse Whedona CHATA V HORÁCH a v seriálu THE KILLING.

Hana "Erinien" K

Herecká filmografie

Filmy

2018 Scorched Earth
2016 Anything for Love (TV film)
The Confirmation
2015 Even Lambs Have Teeth
No Men Beyond This Point
2014 Barbie Perlová princezna
The Color of Rain
2013 12 kol: Reloaded
Found
Whispers of Life
2012 Chata v horách
Ohnivý armagedon (TV film)
The Horses of McBride (TV film)
2011 Normal (TV film)
Odplata
Sunflower Hour
Unesený detektiv (TV film)
2010 16 přání (TV film)
Dear Mr. Gacy
2009 2012
Messages Deleted
Year of the Carnivore
Život naplno (TV film)
2008 Every Second Counts (TV film)
Shred
2007 Tajemství rodu Locků
Ztracena ve tmě (TV film)
2006 Poslední dny planety Země (TV film)
2005 Cesta ke zlu
Nevinnost na prodej (TV film)
2004 Milostné zločiny Gillian Guessové
Rodinné hříchy (TV film)
2002 100 dní v džungli (TV film)

TV seriály

2018 Cestovatelé časem (TV seriál)
Ilsa (S03E01)
You Me Her (TV seriál)
Dickless in Seattle (S03E01)
2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
Jacob (S02E03)
Protocol 4 (S02E02)
Ave Machina (S02E01)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Grace (S01E12)
Marcy (S01E11)
Bishop (S01E09)
další epizody (9)
2014 Gracepoint (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Sára (S03E02)
2013 Motiv (TV seriál)
Nelítostná (S01E12)
Continuum (TV seriál)
Second Skin (S02E04)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Zločin (TV seriál)
Orfeus (S01E12)
Spodní proud (S01E09)
Obstrukce (S01E08)
další epizody (4)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Hozená rukavice (S02E20)
Blokáda (S02E19)
Epilog (S02E18)
další epizody (10)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Oživení (S02E10)
Návštěva (S02E09)
Pomsta (S02E08)
další epizody (19)
Hranice nemožného (TV seriál)
Peterova cesta (S02E21)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Spravedlnost (S01E10)
Život (S01E09)
Čas (S01E08)
další epizody (10)
Riese (TV seriál)
SGU Stargate Universe Kino (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Someone to Watch Over Me (S04E17)
Deadlock (S04E16)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Harmony (S04E14)
Smallville (TV seriál)
Odysea (S08E01)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
What About Blob (S01E05)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Bouřková fronta (S02E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Bedtime Stories (S03E05)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Morpheus (S10E02)
2005 Tajná služba (TV seriál)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Past Tense (S01E04)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace