foto

Sarah Lind

  • nar. 22.7.1982 (35 let)
    Regina, Saskatchewan, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Eve of Abduction
2017 The Humanity Bureau
2016 Utajená pravda
2015 The Blackburn Asylum
Vymítání Molly Hartleyové
2014 WolfCop
2012 In No Particular Order
True Justice: Blood Alley (TV film)
2011 Dark Vengeance (TV film)
Doll Parts
2010 A Night for Dying Tigers
2009 Gun to the Head, A
Vzájemná objetí
What Goes Up
2007 Výchovný tábor
Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
2005 Crazy Late
Fetching Cody
Nevinnost na prodej (TV film)
Simple Curve, A
Stíny z lesa
2003 Strach
2002 Rána pěstí
1997 Ztracená dcera (TV film)

TV seriály

2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
OPSEC (S02E04)
2015 Fargo (TV seriál)
Loplop (S02E08)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Blade (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Přepadení (S05E11)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Laciná láska (S02E04)
2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
Human Cargo (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Zloděj kol (S01E11)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Wolf Lake (TV seriál)
2000 Edgemont (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Mentors (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace