foto

Sarah Lind

  • nar. 22.7.1982 (36 let)
    Regina, Saskatchewan, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cold Blood Legacy - La Mémoire du sang
Fatal Friend Request (TV film)
2018 Eve of Abduction
Last Night
2017 Cena lidské duše
2016 Utajená pravda
2015 The Blackburn Asylum
Vymítání Molly Hartleyové
2014 WolfCop
2012 In No Particular Order
True Justice: Blood Alley (TV film)
2011 Dark Vengeance (TV film)
Doll Parts
2010 A Night for Dying Tigers
2009 Gun to the Head, A
Vzájemná objetí
What Goes Up
2007 Výchovný tábor
Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
2005 A Simple Curve
Crazy Late
Fetching Cody
Nevinnost na prodej (TV film)
Stíny z lesa
2003 Strach
2002 Rána pěstí
1997 Ztracená dcera (TV film)

TV seriály

2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
OPSEC (S02E04)
2015 Fargo (TV seriál)
Loplop (S02E08)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Lupičská ukolébavka (S02E08)
2006 Blade (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Přepadení (S05E11)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Laciná láska (S02E04)
2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
Human Cargo (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Zloděj kol (S01E11)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Wolf Lake (TV seriál)
2000 Edgemont (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Mentors (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace