foto

Tamara Hope

  • nar. 2.11.1984 (34 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Purpurový vrch
2012 Foxfire, confessions d'un gang de filles
2011 Na hraně (TV film)
2009 Manson (TV film)
Písečná smrt (TV film)
2008 Shoot First and Pray You Live (Because Luck Has Nothing to Do with It)
2007 Krvavý úsvit
Lies and Crimes (TV film)
2006 Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
Nenapravitelná (TV film)
2005 Nevinnost na prodej (TV film)
Stav nouze (TV film)
The Nickel Children
2004 Kontrarozvědka
Prom Queen: The Marc Hall Story (TV film)
Smím prosit?
Svatý Ralph
2003 Nezdolné město (TV film)
Pianistova dcera (TV film)
Republic of Love, The
2001 Mezi náma holkama (TV film)
Temná voda
2000 Dirigent (TV film)
Příběh Audrey Hepburnové (TV film)
Sestra z divné planety (TV film)
1999 Winslow Homer: An American Original (TV film)

TV seriály

2015 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nolo Contendere (S09E01)
Mazaný detektiv (S08E18)
Volební den (S08E17)
další epizody (5)
2014 Kurýr (TV seriál)
Sixteen Hands (S02E11)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nepostradatelní konstáblové (S08E09)
Vysoké napětí (S08E08)
Murdoch zasahuje na Manhattanu (S08E05)
další epizody (4)
2012 Good God (TV seriál)
Kráska a zvíře (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Síla (S01E01)
2006 Whistler (TV seriál)
2002 Guinevere Jones (TV seriál)

Dokumentární

2000 Deníky královen: Alžběta I., Rudá růže rodu Tudorovců (TV film)

TV pořady

2014 Live at Massey Hall (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace