Reklama

Reklama

Půlnoční polibek

  • USA In Search of a Midnight Kiss (více)
Trailer

Los Angeles, 31. prosinec. Wilsonovi je 29 let a právě končí nejhorší rok jeho života. Ve městě je nový, nemá holku, nemá ani plán na večer. Touží se zamknout uvnitř svého bytu a zapomenout, že silvestrovská noc existuje. To vše jen do chvíle, kdy ho kámoš Jacob přesvědčí dát si inzerát na internet. Odpoví mu Vivian, dívka pevně rozhodnutá políbit o půlnoci svého pana Pravého…

Začíná nesmírně komická, chaotická a dojemná procházka ulicemi Los Angeles. S prřibližující se poslední hodinou roku čeká za každým rohem uprřímný černý humor i lehce zranitelné city… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (118)

rcorp 

všechny recenze uživatele

Nic moc konverzačka s absolutně příšerným obrazovým doprovodem. Něco tak hrozného jsem viděl naposledy v rámci Noci filmových nadějí IV (edit: konkrétně od tohohle: http://voyo.nova.cz/multimedia/noc-filmovych-nadeji-iv-vsechno-si-nekoupis.html?s=3 ), i studiové pohádky ČT vypadají stokrát lépe. Má to vizuální kvality home videa, ale už ne styl, kvůli čemuž (plus ještě plochým postsynchronům a minimu ruchů) jsem měl většinu času nepřekonatelný problém se do toho alespoň trochu ponořit a místo toho jsem vnímal to amatérské natáčecí pozadí. V určitém směru je to velmi progresivní film o filmu, kdy oproti zažitým konvencím nenahlédneme ani na okamžik do zákulisí. Ale je tam pořád cítit. A má to hodinu čtyřicet. Ufff. O to víc smutné, když si člověk uvědomí, co všechno filmaři zvládli v těch cca šesti minutách, co měli k dispozici v Paris, je t'aime. Nejlepší scéna je hned ta úvodní, doporučené shlédnutí zhruba- 00:00:00 - 00:06:00, 00:12:55 - 00:13:00, 00:13:18 - 00:14:10, 00:33:00 - 00:39:07, 01:07:30 - 01:09:53, 01:23:50 - 01:33:48. Dohromady cca 25 minut. Viděna barevná verze. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Photoshopový trápno-smiešny prcičkovský začiatok navodí trochu inú náladu, akú film naozaj má, a ihneď nasledujúce priateľské rozhovory v trojke majú svoje neobvyklé čaro. Čaro zoznámenia hlavného páru je už o niečo menšie, ale kto sa nenechá odradiť, ako sa nenechal ani Wilson, potom to je už stále iba lepšie. Aj keď je film hlavne romantický, a to veľmi príjemným štýlom, vo filme sa stále niečo deje. Nepochopil som len, načo je čiernobiely, na retro štýl sa nehrá a tak bez farby sa zbytočne stráca množstvo informácií a pocitov, trebárs aj na fotkách stratených topánok, ako hlavnej úchylky Vivian. Ďakujem za pôvodné znenie s titulkami, atmosféra LA tak neutrpela prekladom, a bezchybné výkony hercov dostali priestor aj s originálnymi hlasmi. ()

Reklama

numi 

všechny recenze uživatele

LA variace na Before Sunset. Se vším tím okázalým pozlátkem andělského města navrch. Žádná velká romantická láska, která přijde jednou za život. Na to je tady přece Paříž. Los Angles je zrcadlem pro náhodné seznámení, plytké a povrchní soudy druhých, mezi kterými probleskuje závan fatální lásky, ale ve skutečnosti jde možná jen o převlečený pocit totálního osamocení a znuděného života. Dívá se na to líp, než když se to prožívá. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

V předvečer Valentýnské neděle jsme vyrazili s mojí milou do kina na tematicky snad nejvhodnější filmy, Půlnoční polibek a Na sv.Valentýna. Oba jsou tak nějak na čtyři až pět hvězdiček, každý kouzelný a originální něčím jiným, ale vzhledem k výjimečnosti situace, zamilované nálady a příhodné atmosféry dávám oběma filmům známku nejvyšší. Myslím, že každý v sále včetně nás dostal chuť na sladký půlnoční polibek :-) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Veľmi sklamalo! Námet vynikajúci, ale to je asi jediné, čo by v tomto filme mohlo zaujať. Plus oceňujem tie tendenčné zmeny vývoju v deji a tiež zopár vtipných a milých dialógov... Ale tento film mal naozaj oveľa väčší potenciál, bohužiaľ zostal nenaplnený. Osamelosť a samota dokáže človeka naozaj poriadne vytrápiť, no keď potom príde stretnutie s neznámou mizantropkou, všetko sa môže razom zmeniť. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek šel do distribuce v barevné i černobílé verzi. (Sfinkter)

Reklama

Reklama