Reklama

Reklama

Jax of Heart

všechny plakáty
? %
USA, 2015

Produkce:

Ashok Amritraj

Obsahy(1)

Adaptace komixu soustředěného na život Leona Mandrakea, který využívá své hypnotické a iluzionistické schopnosti k boji se zločinem. Ten se jednoho dne svolí pomoci supertajnému agentovi se supertajnou akcí, jenomže nakonec skončí bojující o vlastní přežití proti geniálnímu zločinnému mozku Kobrovi. (Morien)

Diskuze

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Skleni

Skleni (hodnocení, recenze)

no tak mimi leder je velmi zaujímavý režisér prinajmenšom. Také thick as thieves bola sračka, ale zase pri ER či West Wing odviedo lskvelú prásu. aj peacmaker sa dal. No ale zase raz tu máme deep impact. Ja fakt neviem. bojím sa toho. Zachrániť to pre mňa môže uý len práve Hayden a jeho absencia je dosť vážna. Ešte je tam Djimon. To sa bdue hádam dať. No a príbehj. Tak lišé ako klišé. Ani taký jumper nebola zrovna zápeltka roku a tak ma to bavylo ako máločo.

Hellboy

Hellboy (hodnocení, recenze)

Mandrake je považován za nestaršího komiksového superhrdinu. V roce 1934 ho vymyslel Lee Falk, který později proslul hlavně stripem Fantom, což je zase hrdina, který jako první oblékl přiléhavý kostým a masku na oči, přes kterou nejsou vidět zorničky. Co se týče filmu Mandrake, tak jsem četl shrnutí zápletky a působilo to vážně hrozně blbě a klišovitě. Hlavní postava bude najata CIA aby vysvobodila někoho z nějakého vězení. Ukáže se, že to byla past...hlavní postava musí očistit své jméno atd. Jo a také jsem slyšel, že Hayden v tom hrát nebude. http://splashpage.mtv.com/2009/05/20/hayden-christensen-is-not-starring-in-mandrake-says-representative/

Související novinky

Z „jumpera“ se stane novodobý Houdini

Z „jumpera“ se stane novodobý Houdini

20.05.2009

Původně plánovaných dalších dílů Jumpera se zřejmě nedočkáme (slzy neroníme), a tak se Hayden Christensen pokusí o hit hlavní rolí v adaptaci klasického komiksového stripu Mandrake. Hlavním hrdinou… (více)

Reklama

Reklama