Reklama

Reklama

Kostičky

(pořad)
Rodinný
Česko, 1994, 58x10 min

Obsahy(1)

Kostičky - hravá encyklopedie pro předškolní děti. Klaun Kostkáč provází děti světem dospělých pomocí her, písniček, říkadel a dětské fantazie. Malí diváci se dozvídají pro ně přijatelnou formou řadu informací, např. o řemeslech, ekologii, materiálech, zvířatech, rostlinách, základech společenského chování, dopravních pravidlech, apod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (150)

Valkyria odpad!

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem se jako malá odmítala dívat. Vadil mi záběr klauna u vody... který probírá věci, které jsou - ... (Btw.. od malička nenávidím připitomnělé klauny a možná je to díky tomuto pořadu!) ... A na konci - Znova. Teď vypněte nás prosím, ať nebolí Vás hlova? Neznám jediné dítě, kterému by to nevadilo... Všichni do jednoho jsme to nesnášeli a i teď v dospělosti, jsme s přítelem vzpomínali na dětské pořady, na které jsme koukali a také si vzpomněl jen na HLOVA! Děti prostě nechápou, že je to pozměněno, aby se to více rýmovalo se slovem ZNOVA! Otřesný pořad, který nám jen připomíná, jak je na tom ČT s dětskými pořady - Bída a utrpení... ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Ani jsem nečekal, že to tady na CSFD najdu. A přece. Vybavuje se mi doba 7.-8. třída na Základce a v televizi zrovna běžel klaun Kostkáč. Docela mě to i chytlo. Byla to sranda a když jsem to řekl ve třídě, že je to dobrý a hlavně poučný, tak si ze mě jedna spolužačka pořád dělala srandu, že se na to ve 14 letech koukám :-) ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Já už moc nevím, co za strašné dětské pořady se přímo pro ČT :D točí dneska, dřív se ale hlavně pro prázdninová odpoledne na jedničce zjevovaly nejrůznější šílenosti a Kostičky mezi ně patřily jakbysmet. Sice jsou dneska už docela kultem, řekneme si s kamarády radostně "Tyfole, vzpomínáš, když jsme čuměli na Kostičky?", víc k pořadu říct už ale nedokážeme. To o něm leccos vypovídá. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Myslím, že dětem se to mohlo líbit, nepřišlo mi to jako totální výplach mozku. Když jsem byl sám malej, tak jsem na televizi nekoukal a nijak mi to nechybělo (stejně jako těm stovkám generací přede mnou:) Nikdy jsem z Kostiček neviděl celý díl, pochopitelně, ale naprosto přesně si pamatuju závěr, ve kterém Kostkáč a děti řeknou: a teď vypněte nás prosím, ať nebolí vás HLOVA :D ()

Mukunda 

všechny recenze uživatele

A já si říkám, jestli to tu všichni zase nehodnotí jako všechny pořady pro děti - z pozice cool dospělého. Ano, dnes je to i pro mě stupidní, protože dětské, ale malým dětem se to může líbit, v rámci možností je to docela decentní a slušné. Nebo chcete, aby se dítka dívala na teletubbies? Nebo ještě lépe na Felliniho? Ha. Trochu soudnosti, přátelé :) Ať nebolí vás hlova. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama