Reklama

Reklama

Deprivační staniol

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2007, 10 min

Krátký příběh o mladém muži uvězněném ve vlastním světě paranoje a vnitřního děsu, který se vydává na banální cestu do města, která je však pro něj neskutečným vnitřním utrpením. Film z produkce ZNK. (n.destroy)

Recenze (60)

eye candy 

všechny recenze uživatele

Vzpoměl jsem si na Raimiho Clockwork, jaká hrozná pakárna to je a v porovnání s ní se mi Pohlův Deprivační staniol fakt docela líbil. U ametérských kraťasů se snaha navodit jakoukoli atmosféru často totálně mine účinkem, navíc dobrovolní neherci dokáží působit jako dost rušivej element. Pohlovi se ale to depresárium překvapivě docela povedlo. Good job ()

fars 

všechny recenze uživatele

Kratkometrazni cernobily film talentovaneho alkoholika, fetaka a najemnyho vraha Martyho Pohla aka Reznika aka M.ENGELE a kdovi co jeste. (nejspis si po ranu haze kostkou jaky alterego si zvoli pro dnesek). Kazdopadne po remeslne strance neni co vytknout, na to ze se jedna o amatersky snimek je to na pet hvezdicek. V globalu 4. Preberte si to jak chcete :-) Pokud vas to zajima, zde je odkaz na Martyho posledni kousek. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Producíruje se mi v tom bejvalej spolužák a stálej kámoš a navíc po Rumburku, na kterej kamenem dohodim, tudíž tam musím šoupnout z prvotního nadšení tři, ačkoli story jako taková není nad dvě, ale já amáterskejm kouskům stejně prd rozumim... :) A hereckej výkon nesuďte, jeho budoucnost je beztak ve strojařině XD ()

swe 

všechny recenze uživatele

Noooo, celkem žrádlo. Velmi se to podobá Aronofského Pí. Chlápek, pro něhož je každá sekunda života utrpením, musí na svou pravidelnou odysseu k nedalekému bankomatu. A cesta to rozhodně není nudná. Slušná kamera a střih, perfektní atmosféra.Škoda jen slabších monologů, pronášených trapným nepřirozeným, rádoby cool, hlasem. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Obyčejně krátokometrážní věci nehodnotím, protože bych jich musel okomentovat strašnou spoustu a pak bych měl na profilu v komentářích děsnej bordel, ale tady udělám výjimku. Martymu se tady povedlo naprosto věrohodně a umě zfilmovat depresi, že z toho úplně sála. Navíc suprově pracuje s kamerou a střihem a povedlo se mu tam vybrat o správně zkličující hudbu. Těch deset minut za to stálo. ()

Zajímavosti (6)

  • Hlas, který mluví z duše Petra Grimma, je Martina Pohla. (skinny9)
  • Marty Pohl je autor počítačové adventure serie ZNK (život není krásný) a spousta hlášek z jeho filmů pochází právě z této série. (galba)
  • Natáčelo se ve městě Rumburk, a to na podzim roku 2007. (skinny9)

Reklama

Reklama