Reklama

Reklama

Arsénova jedenáctka

  • Velká Británie Arsenal - Arsène's Eleven
všechny plakáty
Sportovní / Dokumentární
Velká Británie, 2007, 78 min

Obsahy(1)

Když do mramorové vstupní haly stadionu Highbury vstoupil v září 1996 Francouz decentního vystupování, aby se stal managerem klubu Arsenal FC, objevily se na stránkách bulvárního tisku otázky "Kdo je Arséne???". Během jedenácti let pod jeho taktovkou si fotbaloví fanoušci zvykli na styl, kterým mužstvo dosáhlo skvělých výsledků (mimo jiné i 3x titul v anglické lize a 4x vítězství v FA Cupu). Podle některých je fotbal v podání "Gunners" nejhezčím provedením tohoto kouzelného sportu.
Na DVD se můžeme seznámit s myšlenkami Arséna Wengera, který postupně představí 11 fotbalistů výjimečných vlastností, kteří hráli významnou roli v historii Arsenalu.
Uvidíte nejzajímavější okamžiky, ve kterých vynikají hráči jakými jsou David Seaman, Patrick Vieira, Dennis Bergkamp nebo Thiery Henry. Dozvíte se, jakým způsobem se podařilo managerovi ojedinělého nadání dosáhnout významných úspěchů s dnes již legendárními hráči. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

Mičl 

všechny recenze uživatele

Ta Arsénova klubová ideologie se mi zamlouvá. Nejen pro to jsem fanda Arsenalu, ale i pro ty skvělé legendy klubu, které zde předvádí svá fotbalová umění. Jen škoda, že jsem to měl zkažené od českého dabingu a ne v originálním znění, či s komentářem Jaromíra Bosáka to by bylo cool8) ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Som fanúšik United a preto mi moc Arsenal ako mužstvo moc sympatický nie je. Ale jeho hráčov si vážim a považujem za výborných (teda niektorých). Hlavne skôr starší hráči ma zaujímali, keďže v tej dobe nebol futbal tak na očiach v TV ako dnes. Ku koncu ma to už mierne začalo nudiť, ale tvorcovia vždy prinieslo niečo osviežujúce. Napr. dotazník Arsena Wengera a pod. Len nechápem komentáru z úvodu, že príchodom Wengera sa stal Arsenal najúspešnejším mužstvom v lige. Toto nechápem. Ako na toto prišli, či radšej vynechali M.U.????? Inak odporúčam nepozerať s hrozným českým dabingom. ()

kuckaAFC 

všechny recenze uživatele

Jakožto příznivec The Gunners jsem nemohl tento kousek vynechat. Skvěle zpracovaný dokument o nezapomenutelné sezoně 2003-4, kdy Kanonýři slavili zasloužený titul bez ztráty kytičky. Rozhovory s velikánem mezi manažery a sportovními psychlogy, Arsénem Wengerem, jsou skutečným zážitekem. 100% ()

ChillThomas 

všechny recenze uživatele

<3 od 2005 - navždy velký fanda !!! Pro mě je to srdcovka dokument o chytrosti a dobrých tazích mistra Pana Wengra, který se málo kdy mýlil a vždy držel Arsenal v top 4 i když se nedařilo nebo odcházeli hvězdy ! A invincibles bude jen jedna a to Wengrova !!!!!!!!!! ()

Mbeast 

všechny recenze uživatele

Paráda, Arséne knows... akorát pravda ten český dabing, který byl přidán jako bonus k DVD zní dost vtipně. Zválšť komolení jmen. Ale zase co čekat od Blesku, že. :) ()

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Nostalgie jako prase, divat se na sestrih tech goalu, akci a situaci a pamatovat si je z live prenosu nekolik let zpatky je krasne. Jako fanousek Arsenalu a milovnik Thierry Henry éry a konkretne aktivni divak let 2001 az 2005 jsem si to samozrejme uzil, ale na 5* to neni, je to moc kratke a malo komplexni, ale jako vzpominkovej dokument je to useful a fajn. ()

1Legend1 

všechny recenze uživatele

Seaman--Lauren-A.Cole-Keown-Toure--Ljungberg-Vieira-Parlour-Pires--Henry-Bergkamp. Palec nahoru pro Arsenovu jedenáctku, pro Arsena, ale hlavně pro Arsenal! ()

Helmík27 

všechny recenze uživatele

Dokument jsem si užil už jenom proto, že Arsenal je pro mě jasné číslo jedna. Není tu moc co vytknout, snad jedině jistou nesystematičnost některých statistik a žebříčků (jednogóloví střelci, vítězné serie proti několika týmům aj. působili trochu jako výstřely do tmy). Na celkovém hodnocení se neprojevuje, ale přesto jako mnozí jiní musím zmínit, příšerný český dabing (chápu, že dabovat živé komentáře není sranda, ale tohle byla opravdu hrůza.) 90% ()

syphoon 

všechny recenze uživatele

Spousta hezkých gólu, ale jinak vyloženě nic zajímavého. Čekal jsem více o životě Arsena Wengera, jehu vzhtahu k hráčům mimo hřiště a více mě "neznámých" informací, což by mělo být u filmu dokumentárního typu podstatné. Nadruhou stranu nejsem fanoušek Arsenalu, ale být jim, tak tento film mi ve sbírci 100% nesmí chybět! Hodnotím 60%. ()

HuDiator 

všechny recenze uživatele

kde sú tie časy , keď sme mohli sledovať ako arsenal uchmatne aspon nejaku trofej , kde su tie casy Henryho a Bergkampa .... Uz by bolo na case niečo vyhrať aby sme sa mohli vsetci tesit.. Tak snad to teraz vyjde.. ()

LukaZz 

všechny recenze uživatele

Vynikající dokument o hráčích, kteří pomohli psát historii nejen Arsenalu, ale i fotbalu, tak jak ho známe. I přes příšerný dabing, který si nezaslouží ani to přízvysko příšerný, dovedl dokument vzbudit tu nostalgii, krásu a lehkost, s jakou se hrál fotbal na severu Londýna hlavně na milovaném Highbury. ..... "We've got Dennis Bergkamp, We've got Dennis Bergkamp" ..... Aneb na závěr: "In Arsene we trust." ()

donnovann 

všechny recenze uživatele

Bylo určitě zajímavé vidět Wengera z jiné stránky než jenom ze zápasů, kde na mě působí spíš jako "studený čumák". Ta jeho práce s hráči už od dorostu je opravdu geniální a když k tomu přidám ten jeho čich na opravdové talenty - smekám klobouk. Český dabing mě po celou dobu neskutečně "bavil", napodobit anglické komentátory je zkrátka nemožné. :) ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

No tak teda musím přiznat, že jako dokument mě Arsénova jedenáctka nijak nenadchla. Koncept byl dost monotónní a nebýt občasných zajímavých vsuvek, tak bych byl i celkem zklamán. No ale jakožto milovník fotbalu a velký fanda Arsenalu jsem snímek dokázal dokoukat, alespoň jsem si připomněl zlatou éru Gunners a navíc jsem se dozvěděl spoustu zajímavostí o začátcích A. Wengera coby kouče a o jeho příchodu do Arsenalu. Takže kvůli mizernému zpracování a otřesnému českému dabingu bohužel nemohu hodnotit více a nebýt mých sympatií ke Gunners, tak bych hodnotil ještě méně. 55% ()

Reklama

Reklama