Reklama

Reklama

Past na lásku

  • USA Serious Moonlight
Trailer

Když se Louise dozví, že ji její manžel hodlá opustit kvůli mladší ženě, rozhodne se nevzdat se bez boje! Svého muže drží doma jako zajatce, dokud jí neslíbí, že s ní zůstane navždy. Žádný plán ale nevyjde na 100 %, a tak se i Louisina snaha značně zkomplikuje, když se do domu nečekaně dostane zloděj... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Podáš mi mobil? Nebo už konečně chcípneš?" Manželské krize se dají řešit různými způsoby a já nemám vážnějších výhrad proti omezování osobní svobody, ale kdyby to bylo doladěno trochou sexuálního násilí, tak by mne to určitě bavilo více. Jenže co čekat od filmu naškrábnutého rychlým perem pro čtyři herce, jeden záchod a jedno balení lepící pásky? Já jsem chtěl víc, než průhledný příběh a nevěrohodné chování nezamilovaných jedinců. ()

Saesulkun odpad!

všechny recenze uživatele

Past na diváka. Zápletka nevěrohodná - chlap přivázanej půlku filmu k záchodu, herci nemají co hrát, "pointa" naprosto tuctová, předvídatelná a zbytečná, protože tenhle film se i přes jindy příjemnou stopáž dá dokoukat jen ve stavu úplné apatie, takže je stejně jedno, co se v něm odehrává a jak skončí. DVD jsem si koupil omylem, spletl jsem si názvy, a po dokoukání letělo bez milosti do koše. ()

Reklama

sigf07 

všechny recenze uživatele

Už jméno Meg Ryanové je určitou zárukou příjemně ztrávených devadesáti minut a když k tomu připočteme Justina Longa a "hrdinku" Kristen Bellovou, nelze mít jiná než přehnaná očekávání. Velká očekávání zpravidla končí zklamání a přesně tak je tomu i v tomto případě, kdy bude divák uspokojen jen do jisté míry. Mezi Meg a jejím filmovým manželem to opravdu jiskří a Kristen svým roztomilým kukučem ještě nikdy nic nezkazila, role naivní milenky je jí (se vším respektem, který k ní chovám) šitá na míru. Bohužel, postava Longova lupiče je zde tak trochu navíc, respektive je špatně napsaná. Rozhodně by bylo lepší, kdyby se i po jeho příchodu dál pokračovalo v dosavadním komediálním ladění. Ovšem to je jen mé přání. Faktem je, že se z minuty na minutu stává z mile ujeté komedie něco mezi thrillerem a dramatem. Hra na vážnou strunu není nijak zvlášť povedená a já jen děkuji, že odezní tak nenadále, jak se zjevila, přestože napáchala nenapravitelné škody, jež se odrazily v mém hodnocení, které jinak mohlo být daleko vyšší. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Za lásku se musí bojovat!" a to Meg Ryan vzala doslova a do písmene. Snímek o manželce co se snaží zachránit manželství všemi ( ne zrovna chválihodnými či zákonnými ) prostředky stojí na poli komedie velmi dole. Komedie co se u ní nezasmějete ani neusmějete. Zajímavý scénář a herecká jména co dělají z tohoto filmu jediné možné plus. ( 14 procent ) ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Asi trošku staromódně přepálenější zápletka od tohohle filmu asi může řadu diváků odradit a trailer snad ještě víc. Ale herci jsou tady prostě výteční. Meg Ryan je správně ujetá jak za mlada a vztah s Huttonem tak nějak funguje a právě díky tomu jsem se bavil prakticky celý film. V závěru nastupující hysterická Kristen Bell ještě lehce s humorem přispěla a tak teda je to celkem fajn podívaná, která nikoho ani neobere o moc času. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama