foto

Larry Benjamin

  • nar. 18.5.1966 (54 let)
    Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 El Camino: Film podle seriálu Perníkový táta
2017 Love by the 10th Date (TV film)
The Last Movie Star
2016 Dolly Parton's Christmas of Many Colors: Circle of Love (TV film)
Girl #2
Zabít Reagana (TV film)
2015 Dolly Parton's Coat of Many Colors (TV film)
Jesse Stone: Ztracen v Paradise (TV film)
Whitney (TV film)
2014 In Your Eyes
Jako ve snu (TV film)
Jazz Funeral, The
2013 Jodi Arias: Dirty Little Secret (TV film)
Nezapomeň na lásku (TV film)
Vánoce v Conway (TV film)
Změna k lepšímu (TV film)
2012 A Smile as Big as the Moon (TV film)
Dark Hearts
Firelight (TV film)
Jesse Stone: Bludiště pochybností (TV film)
Povinnost a čest
Son of an Afghan Farmer, The
Vánoce s Holly (TV film)
Žádost o ruku
2011 Isle of Dogs
Jesse Stone: Ztracená nevinnost (TV film)
2010 Bratr Rádce (TV film)
Jesse Stone: Bez výčitek (TV film)
Skupinový sex
2009 Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv (TV film)
Audie & the Wolf
Dívčí války (TV film)
Děti kukuřice (TV film)
Mansfield Path
Mrs. Washington Goes to Smith (TV film)
Past na lásku
Safe Harbor (TV film)
Santova dcera 2: Nejisté Vánoce (TV film)
The Perfect Game
Znovu se zamilovat
2008 Ball Don't Lie
Garfieldův festival humoru
One-Eyed Monster
2007 Brain Dead
Údajná vražda (TV film)
2005 Life Is Ruff (TV film)
2002 Byl jsem mladým Faustem (TV film)
2001 Zeptejte se mých dětí (TV film)
2000 Nebezpečná láska (TV film)
1998 Babylon 5: Na počátku (TV film)
Babylon 5: Třetí prostor (TV film)
Babylon 5: Řeka duší (TV film)
Denial
1997 Město slávy
1996 Atentát (TV film)
Co jsi to za matku?
Dalva (TV film)
Lily Dale (TV film)
Neuvěřitelný anděl (TV film)
Nevinné oběti (TV film)
No Easy Way
Náš syn, naše pouto (TV film)
Pier 66 (TV film)
Proutníci
Síla 98
1995 Láska navzdory osudu (TV film)
P.C.H. (TV film)
1994 Mafiánský synek
Secret Sins of the Father (TV film)
1993 Judgment Day: The John List Story (TV film)

TV seriály

2021 Coyote (TV seriál)
Plaza De Nada (E06)
King Tide (E05)
Juan Doe (E04)
další epizody (6)
2020 A Million Little Things (TV seriál)
The Talk (S03E04)
Letting Go (S03E03)
Writings on the Wall (S03E02)
další epizody (14)
Ozark (TV seriál)
Všechno, nebo nic (S03E10)
Fire Pink (S03E09)
Nerozluční přátelé (S03E08)
další epizody (10)
S.W.A.T. (TV seriál)
Memento Mori (S04E04)
The Black Hand Man (S04E03)
Stakeout (S04E02)
další epizody (7)
Bull (TV seriál)
Wrecked (S04E20)
The Sovereign (S04E19)
Off the Rails (S04E18)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Neodpustitelné (S05E10)
Špatná rozhodnutí (S05E09)
Pochůzka (S05E08)
další epizody (10)
2019 Reprisal (TV seriál)
Stumptown (TV seriál)
Forget It Dex, It's Stumptown. (S01E01)
A Million Little Things (TV seriál)
Time Stands Still (S02E09)
Goodnight (S02E08)
Ten Years (S02E07)
další epizody (16)
Legion (TV seriál)
Chapter 27 (S03E08)
Chapter 26 (S03E07)
Chapter 25 (S03E06)
další epizody (8)
Berlínská mise (TV seriál)
Book of the Fallen (S03E10)
End of War (S03E09)
The Green Dacha (S03E08)
další epizody (6)
2018 A Million Little Things (TV seriál)
Christmas Wishlist (S01E10)
Perspective (S01E09)
Fight or Flight (S01E08)
další epizody (9)
Everything Sucks! (TV seriál)
We Were Merely Freshmen (E10)
My Friends Have Been Eaten by Spiders (E09)
I Just Wanna Be Anybody (E08)
další epizody (10)
The Romanoffs (TV seriál)
The One That Holds Everything (E08)
End of the Line (E07)
Panorama (E06)
další epizody (8)
Legion (TV seriál)
Chapter 19 (S02E11)
Chapter 18 (S02E10)
Chapter 17 (S02E09)
další epizody (11)
Ozark (TV seriál)
Zlaté pobřeží (S02E10)
Jezevec (S02E09)
Hluboký spánek (S02E08)
další epizody (10)
Americká manželka (TV seriál)
Finding Fillion (S02E23)
Sliding Sweaters (S02E22)
It's Not You, It's Me (S02E21)
další epizody (12)
Berlínská mise (TV seriál)
If You Swear, You'll Catch No Fish (S03E04)
The Old Lie (S03E03)
Fire Knows Nothing of Mercy (S03E02)
další epizody (4)
The Tick (TV seriál)
The End of the Beginning (Of the Start of the Dawn of the Age of Superheros) (S01E12)
The Beginning of the End (S01E11)
Risky Bismuth (S01E10)
další epizody (6)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Vítěz (S04E10)
Wiedersehen (S04E09)
Coushatta (S04E08)
další epizody (10)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 8 (S01E08)
Chapter 7 (S01E07)
Chapter 6 (S01E06)
další epizody (7)
Ozark (TV seriál)
Hrana (S01E10)
Černou kávu prosím (S01E09)
Kaleidoskop (S01E08)
další epizody (10)
Americká manželka (TV seriál)
Family Secrets (S02E07)
The Pig Whisperer (S02E06)
Boo-Who? (S02E05)
další epizody (7)
Dobré mravy (TV seriál)
Letty Raines, in the Mansion, With the Gun (S02E10)
And I Am a Violent Criminal (S02E09)
Stay Beautiful (S02E08)
další epizody (10)
Mercy Street (TV seriál)
House of Bondage (S02E06)
Unknown Soldier (S02E05)
Southern Mercy (S02E04)
další epizody (6)
The Tick (TV seriál)
Rising (S01E06)
Fear of Flying (S01E05)
Party Crashers (S01E04)
další epizody (5)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Lucerna (S03E10)
Pád (S03E09)
Uklouznutí (S03E08)
další epizody (10)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec v konci (S12E12)
Jeden den v životě (S12E11)
Režisér v ohni (S12E10)
další epizody (12)
Útěk z vězení (TV seriál)
Za očima (S05E09)
Potomstvo (S05E08)
Vínové moře (S05E07)
další epizody (9)
2016 Americká manželka (TV seriál)
Westport Cotillion (S01E08)
Power Couple (S01E07)
The Blow-Up (S01E06)
další epizody (8)
Mercy Street (TV seriál)
The Diabolical Plot (S01E06)
The Dead Room (S01E05)
The Belle Alliance (S01E04)
další epizody (6)
UnREAL (TV seriál)
Espionage (S02E09)
Fugitive (S02E08)
Guerilla (S02E03)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Klik (S02E10)
Na komoru (S02E09)
Fifi (S02E08)
další epizody (10)
Dobrá manželka (TV seriál)
Konec (S07E22)
Verdikt (S07E21)
Večírek (S07E20)
další epizody (12)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Pozvání na ples (S07E20)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Noční můra (S11E22)
Drahokam v koruně (S11E21)
Mrtvý v ledu (S11E20)
další epizody (12)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Marco (S01E10)
Pimento (S01E09)
Rico (S01E08)
další epizody (10)
Chasing Life (TV seriál)
Bottle of Secrets (S02E10)
Wild Thing (S02E09)
The Ghost in You (S02E08)
další epizody (10)
Dobrá manželka (TV seriál)
Fetišista (S07E10)
Profilování (S07E09)
Omezení svobody (S07E08)
další epizody (22)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tělo jako bomba (S11E10)
Kovbojská soutěž (S11E09)
Vlastizrada v době svátků (S11E08)
další epizody (22)
2014 Enlisted (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
Piece of Plastic (S01E03)
Glass Eye (S01E02)
Married (TV seriál)
The Old Date (S01E08)
Invisible Man (S01E06)
The Shower (S01E02)
Salem (TV seriál)
The Vow (S01E01)
Tyran (TV seriál)
Na rybách (S01E10)
Manipulátor (S01E09)
Seznamte se s novým šéfem (S01E08)
další epizody (10)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Trial (S06E10)
Sticky Content (S06E09)
Red Zone (S06E08)
další epizody (22)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Výbuch v trezoru (S10E10)
Konec velkého manipulátora (S10E09)
Konec mistra křížovek (S10E08)
další epizody (23)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
The Decision Tree (S05E10)
Whack-a-Mole (S05E09)
The Next Month (S05E08)
další epizody (22)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt gymnastky (S09E11)
Tajemství v konzervě (S09E10)
Rozruch v porotě (S09E09)
další epizody (26)
2012 Level Up (TV seriál)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Something Borrowed, Something Ben (S01E10)
A Wheeler Family Christmas Outing (S01E09)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Bridget mi zabila syna (E17)
Na to, abys šel do vězení, jsi moc krásný (E16)
Ponziho schéma (E15)
další epizody (7)
Šéf (TV seriál)
True Enough (S02E10)
Clinch (S02E09)
Consequence (S02E08)
další epizody (10)
Dobrá manželka (TV seriál)
Battle Of The Proxies (S04E10)
A Defense of Marriage (S04E09)
Here Comes the Judge (S04E08)
další epizody (21)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Spor duše s tělem (S08E09)
Smrt komika (S08E08)
Zakuklenec (S08E07)
další epizody (9)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
To máš za to, že jsi mě chtěl zabít (E10)
Nevydáš ani hlásku (E09)
Tak si pořídíme psa (E08)
další epizody (10)
Výjimeční (TV seriál)
A Short Time in Paradise (S01E08)
Catch and Release (S01E07)
Bill and Gary's Excellent Adventure (S01E06)
další epizody (7)
Dobrá manželka (TV seriál)
Kde se stala chyba (S03E11)
Kurz rodičovství (S03E10)
Povel k palbě (S03E09)
další epizody (25)
Super drbna (TV seriál)
Špatné rozloučení (S04E22)
Zdrcený Bass (S04E21)
Princezny a žabák (S04E20)
další epizody (11)
2010 Rex Is Not Your Lawyer (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Devět hodin (S02E09)
Hlasová schránka (S02E08)
Průšvihářky (S02E07)
další epizody (9)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
Too Much Attitude and Not Enough Underwear (E21)
We All Saw This Coming (E20)
Super drbna (TV seriál)
Venkovanka (S04E11)
Pod svícnem bývá tma (S04E10)
Čarodějky z Bushwicku (S04E09)
další epizody (21)
My Boys (TV seriál)
My Men (S04E09)
Extreme Mike-Over (S04E08)
Puss 'N' Glutes (S04E07)
další epizody (9)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
I'm Not That Kind of Girl (E08)
You Lost Me with the Cinderblock (E05)
Pulling the Goalie (E04)
další epizody (5)
Podstata strachu (TV seriál)
Echoes (E12)
The Spirit Box (E11)
Chance (E10)
Super drbna (TV seriál)
Bartův stín (S03E12)
O sederu je možné všechno (S02E21)
Co zbylo z J (S02E20)
další epizody (9)
My Boys (TV seriál)
The Boyfriend Hat (S03E03)
Welcome Back, Kalla Fötter (S03E01)
2008 Miss Guided (TV seriál)
Podstata strachu (TV seriál)
Skin and Bones (E08)
Community (E07)
New Year's Day (E06)
další epizody (6)
Seznam ex (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Barte, kde jsi? (S02E13)
Báječná lež (S02E12)
Archibaldův osud (S02E11)
další epizody (20)
My Boys (TV seriál)
Opportunity Knocks (S02E07)
Dudes Being Dudes (S02E06)
Take My Work Wife... Please (S02E05)
další epizody (5)
Žralok (TV seriál)
Wayne's World 3: Killer Shark (S02E16)
One Hit Wonder (S02E15)
Leaving Las Vegas (S02E14)
další epizody (5)
2007 Eight Days a Week (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Vánoce na Upper East Side (S01E11)
Vítejte v nóbl společnosti (S01E10)
Rodinná krize (S01E09)
další epizody (10)
My Boys (TV seriál)
Rome, If You Want To (S01E22)
110 Percent Solution (S01E21)
The Estates of Hoffman (S01E20)
další epizody (8)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Rozchod (E18)
Pasťák (E17)
Korunní svědek (E16)
další epizody (7)
Žralok (TV seriál)
Shaun of the Dead (S02E11)
Every Breath You Take (S02E10)
Burning Sensation (S02E09)
další epizody (23)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Hranice (E11)
Náhodný vyjednavač (E10)
Kámoši (E09)
další epizody (11)
Spravedlnost (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Sins of the Mother (S01E10)
Dial M for Monica (S01E09)
Love Triangle (S01E08)
další epizody (10)
2005 E-Ring (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Soumrak (S02E23)
Smrtící polibek (S02E22)
Hrdina z malého města (S02E21)
další epizody (12)
JAG (TV seriál)
Příznivé větry a stoupenci moří (S10E22)
Tým snů (S10E21)
Neznámý voják (S10E20)
další epizody (12)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pouta (S02E10)
Neoprávněné vniknutí (S02E09)
Selhání srdce (S02E08)
další epizody (24)
JAG (TV seriál)
Čtyřprocentní řešení (S10E10)
Muž na mostě (S10E09)
V sousedství (S10E08)
další epizody (22)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hlas ze záhrobí (S01E09)
Minimální ostraha (S01E08)
Pod pečetí mlčenlivosti (S01E07)
další epizody (5)
JAG (TV seriál)
Veselé vánoce (S09E11)
Tepová frekvence (S09E10)
Rána do týla (S09E09)
další epizody (24)
2002 Dinotopie (TV seriál)
První pondělí (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Všichni mí věrní (S08E11)
Zabiják (S08E10)
Když se lano přetrhne (S08E09)
další epizody (24)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Škrtič (S01E23)
Komplexní hodnocení (S01E22)
Učinit spravedlnosti za dost (S01E21)
další epizody (12)
JAG (TV seriál)
Vyslyšené modlitby (S07E11)
Pucflek, část 2. (S07E10)
Pucflek, část 1. (S07E09)
další epizody (25)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sex, lži a larvy (S01E10)
Nepřátelská obloha (S01E09)
Anonym (S01E08)
další epizody (10)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Přej si a bude ti bráno (S02E22)
Ne apokalypsu (S02E21)
Astrální projekce (S02E20)
další epizody (13)
JAG (TV seriál)
Rodinná tajemství (S06E09)
Rozdílný mír, část 2. (S06E08)
Rozdílný mír, část 1. (S06E07)
další epizody (8)
1999 100 Deeds for Eddie McDowd (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Pekelnice (S02E09)
P3 H2O (S02E08)
Jsou všude (S02E07)
další epizody (21)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Návrat čarodějky (S01E09)
Pohled z budoucnosti (S01E08)
Čtvrtá sestra (S01E07)
další epizody (9)
Babylon 5 (TV seriál)
Sleeping in Light (S05E22)
Objects at Rest (S05E21)
Objects in Motion (S05E20)
další epizody (21)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
Knight Rider tým (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
The Deconstruction of Falling Stars (S04E22)
Rising Star (S04E21)
Endgame (S04E20)
další epizody (10)
1996 Malibu Shores (TV seriál)
Savannah (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
Chemistry (S03E14)
Mystery Man (S03E13)
The Understudy (S03E12)
další epizody (24)
1995 Univerzitní nemocnice (TV seriál)
Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
The Gift (S02E10)
Busted (S02E09)
Rat Trap (S02E08)
další epizody (10)
1994 Heaven Help Us (TV seriál)
Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1993 Emerald Cove (TV seriál)
Townsend Television (TV seriál)
1992 2000 Malibu Road (TV seriál)
Heights (TV seriál)
Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1991 Morton & Hayes (TV seriál)

Dokumentární

2019 Vrahoun přiznavač (TV seriál)
Ani jeden důkaz (E05)
Samé zatracené lži (E04)
Válka ve Waco (E03)
další epizody (5)
2017 Obey Giant
2015 Auschwitz
Living in the Age of Airplanes
2014 Above and Beyond
Farmland
2011 Conan O'Brien Can't Stop
Foo Fighters: Back and Forth
2008 Highwater
1995 Zpovědi v taxíku (TV seriál)
1993 Zahrady světa s Audrey Hepburnovou (TV seriál)

TV pořady

2011 Nick Kroll: Thank You Very Cool (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky