Reklama

Reklama

Blood River

  • USA Blood River
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Čerstvo zosobášený párik Summer (Tess Panzer) a Clark (Ian Duncan) si vyrazia na svadobnú cestu do púšte, až kým im dovolenku neskomplikuje autonehoda a ocitnú sa uprostred ničoho. Rozhodnú sa v horúčave putovať pešo do najbližšieho mesta. Unavení a vysilení tam napokon dorazia, avšak zisťujú, že je to mesto duchov: prázdne, opustené, schátralé, a čo je najhoršie, bez vody.
Odrazu sa objaví Joseph (Andrew Howard) a vyzerá to tak, že sú zachránení. Omyl! Joseph nenechá nikoho len tak odísť a postupne sa začínajú odhaľovať desivé a temné tajomstvá, ktoré si nikto nedokáže ani len predstaviť... (ricci.s)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (49)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když se to ohlodá až na kost, tak je to vlastně jen o tom, že magor terorizuje manželský pár kdesi na opuštěném místě. Ale hoďte do toho nějakou tu teologii a film dostává úplně jiný a originální rozměr. Jen je škoda, že se to tolik táhlo, takže polovina filmu byla nuda. Nicméně když se Andrew Howard konečně projevil, začala skvěle vygradovaná jízda. 60% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Veľmi ma tento horor potešil. Prvá polovica filmu bola taká klasika, veľa sa tam toho neudialo, ale ja som sa nenudil. V druhej polovici nastal veľmi zaujímavý zvrat a začalo sa mi to páčiť ešte viac. Myslím, že je to skôr horor na premýšľanie. Nie je problém ho pochopiť, väčší problém už je vysvetliť, ako je to všetko možné. V každom prípade je to nesmierne originálny film, najmä čo sa týka tej pointy. Hlavný záporák bol sympaťák, možno by som s ním aj skočil na pivec :) Takže aj keď to nie je úplne dokonalý hororík (miestami sa mi to zdalo dosť rozťahané), za pozretie určite stojí. Niekedy stačí dobrý nápad a už to ide samé od seba. ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Během prvních padesáti minut filmu jsem uštrikoval dvoje ponožky a ostříhal si nehty na nohách. Kdyby měl celý film 55 minut (z té druhé poloviny samozřejmě), tak tady vykřikuju jak retard, že to byla upe upe bomba. Takhle se to v nánosu nudy zmohlo na malou, stěží funkční rozbušku. Když už herci hrají snesitelně (i když nevěsta mě s tím šklebením ke konci celkem srala) a nápad je výborný, tak to režisér podělá takovou nechutnou stopáží. Škoda. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je naprosto nemožné komentovat tento film bez toho, aniž by člověk (aspoň trochu) spoileroval. Velice obecně řečeno: v podstatě se mi líbí nápad, který tvůrci vymysleli a použili, ale o dost méně se mi líbí způsob, jakým jej zpracovali. Ten film mě hodinu strašně nudí - už už si připravuju, že sem napíšu něco v tom smyslu, že Adam Mason je naladěný na naprosto odlišné hororové vlně než já a že na jeho další film se asi nepodívám - když v tom se to přepne do úplně jiného stylu - a mě prolétne hlavou myšlenka Jo tak takhle to je, no to není vůbec špatné... Stominutová stopáž (a především ta strašně dlouhá "úvodní" část s neodhalenými kartami) ten snímek ale fakt zabíjí. Škoda. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladomanželia počas cesty k svokrovcom havarujú uprostred pustatiny. Keď už sa zdá, že budú na celý vzniknutý problém sami, objaví sa nečakaná "pomoc". No ja si tiež nemôžem pomôcť. Ale mňa film zaujal viac ako som si spočiatku pripúšťal. Najsilnejšou stránkou "Blood River" je jednoznačne príbeh a myšlienka. Škoda, že snímok neobsahuje nejaké to gore. Mohol to byť ešte lepšie zrealizovaný nápad! Inak všetko dokonale vo svojom komente opísal "ricci.s" - 60%. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama