Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zhruba půlhodinový film vychází ze série počítačovejch her ZNK. Hlavním hrdinou je Jarda Malík (v podání Jana Sembdnera), který je nucen během jednoho dne sehnat 150.000 korun, jinak bude nemilosrdně podřezán. S navrácením mu pomůže jeho nejlepší kámoš Tony (Jiří Hruška). Ve filmu se dále objeví např. Aleš Klika, Roman Forejt, nebo Václav Upír Krejčí jako vypravěč. Ve snímku není nouze o vulgární mluvu, černočerný humor, násilí a drogy - přesně tak, jak to znají hráči herní předlohy. (MoRTy)

(více)

Recenze (198)

pugs 

všechny recenze uživatele

Hovadina, Hovadina, Hovadina. Začiatok je brutálny. Herecký výkon toho "herca" je pozoruhodne strašný. Naje*e dvom jehovistom a ide spať. Vstane opäť, ale tu už naje*ať skínom, ktorí chcú od neho peniaze nemôže. Amatérčinou to smrdí na všetky hony. Herecké výkony, ako som spomínal nulové. Kvality scenára nefungujú. Totálne nechutné scény. Najviac považujem za vrchol hlúposti tochto snímku dať tehotnej žene a jej dieťaťu "smrteľný úder". Omfg, kde to sme?:-) Za pár slušných hlášok a naozaj len málo-máličko vtipných scén 2/10 ()

Flashheart 

všechny recenze uživatele

To je taková pecka, že ty amatérský nedokonalosti tam, pokud nejsou zrovna přímo k užitku, což často jsou, tak prostě vůbec nevadí. Na to stejně nemáš čas, protože masíruješ bránici. Jako Rumburák bych dal ještě šestou hvězdu za to prostředí, ty lidi, kulisy, to si člověk užije ještě o to víc. A sedmou za to, že to sesmolilo na koleni pár holobrádků s cetkama za pár kaček. Absolutně neprofesionální a přitom absolutně geniální. Ale klíčový tam je i ten Martyho neobyčejný talent, to jen tak někdo takle nenatočí, ať už profi nebo neprofi. Jedna z nejleších komedií a taky gangsterek, co znám. ()

Reklama

Moena 

všechny recenze uživatele

Opravdu se tu nedá hodnotit objektivně. Hry ZNK neznám, ale znám trochu značku jako takovou, znám Řezníka a DeSada a řežu se smíchy nad tím jak šíří nejvyšší zmrdství. Ale přeci jenom když to budu hodnotit jako film tak musím trochu ustoupit protože vyhrává obsah nad formou. Forma "je čistej amatérismus"… ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Po tomhle filmu už se o ZNK sérii nedá říct nic jiného, než že je to největší KULT freeware scény u nás....která další freeware série se dočkala filmové adaptace? :)) Vulgarismy, drogy a v některých chvílích opravdu zbytečné násilí...říkal někdo ZNK? A morgošská hláška "Tě mrdka poskače" -> dík Marty! ()

ElBadelin 

všechny recenze uživatele

Tento filmeček nemá žádnou uměleckou hodnotu a těch 5 hvězdiček se nedá srovnávat s 5ti hvězdičkami třeba u Clockwork Orange. Ale jestli jsem se nekdy opravdu nekontrolovatelne smál, tak to bylo u ZNK. Scena, kde se hlavní hrdina střetne s Romy, jejihž mluva je otitulkovaná, byla naprosto geniální a já neměl daleko k povolénému svěrači. Fakt pecka. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy vazbiči odvezou Majkyho (Michal Schmutzer) za město a vyhrožují mu kvůli nevráceným penězům, je možné zahlédnout skrze přední sklo auta jednoho ze členů štábu, jenž se snaží odklonit přijíždějící auto, které by narušilo právě probíhající natáčení. (Zdroj: ČSFD)
  • Jedná se o první český film, který byl natočen podle počítačové hry. (skinny9)
  • Film byl natočen v Rumburku v létě roku 2008. (skinny9)

Reklama

Reklama