Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erotický pořad v němž můžete jednou týdně vidět reportáže s patřičně lechtivou tematikou, živé vystoupení a vždy alespoň jednoho hosta - buď přímo z erotické branže, nebo z řad známých celebrit. (Pumiiix)

Recenze (139)

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Smysl tohoto pořadu vidím tak akorát v "zakázaném ovoci" pro puberťáky, samotného mě Peříčko lákalo akorát předtím než jsem poznal, že jde o hovno. Úchylní hosté, nepříliš kvalitní moderátorky, pár trapných rozhovorů, omezená erotika, málo zábavy, nuda. 2-3 díly a mé náctileté já mělo dost... 1/10 ()

rasto87 

všechny recenze uživatele

No čo raz to bolo dobré a raz to bolo zas na-hovno. Určite by som ale takúto talk - show uvítal na televíznych obrazovkách znova namiesto tých stupidít ako je Master chef, Onur a pod. sračky. Haluz je, že veľa ľudí tu tomu dáva odpad, ale neprizná sa nikto, kto si tu pred rokmi naháňal svojho gašparka. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 2/10 Hudba 4/10 Efekty 3/10/// +některé reportáže, některé zajímavé diskuze nebo témata -(ne)érotické, nevzrušující, často nudné kecání a nezajímavé reportáže/// Párkrát jsem to taky zhlédl, ale protože rodiče spali vedle v ložnici, tak jsem to měl puštěné velmi potichu a nebo úplně bez zvuku. V tomto případě byly jednotlivé rozhovory pase a tak jsem čekal na nějakou akci a té se mi jaksi nedostávalo. Zajímavé (koukatelné) byly tak 2 reportáže z 10ti. A tak nakonec nejvíce vzrušující bylo to jestli se rodiče nevzbudí a nenačapají mě :-)/// Celkem 29%/// ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Jejda kolik mi to jen mohlo být? No 15 ještě zdaleka ne, když běželo Peříčko. Neměli jsme doma počítač ani podobný hovadiny. Jen starou Teslu. A já se hrozně chtěl mrknout na Peříčko. Nebylo mi dopřáno mými přísnými rodiči. Tak jsem se ze zajímavosti podíval na pár dílů až po invazi LCD, PC a jiných drog. Dodnes děkuji rodičům, že mě nenechali sledovat tento výplod, děkuji! ()

Zaitsev 

všechny recenze uživatele

Potají, s volume doleva jsem se vydával pouštět si tento dekadentní pořad (nebo jsem si ho "nenápadně" nahrával na vídeo:)...Peříčko rozděluji (jak si ho pamatuji) na dvě období: první s Janou Štefánkovou, které bylo trapné, ale tenkrát byla pro mě "Janča" strašně sexy (jednou si svlékla tričko a ukázala obě prsa!!!) a to druhé se Soňou Polónyiovou, která byla trapná, celé to bylo trapné a dokonce i přes svá nadržená, onanistická léta jsem to i dokázal přepnout na nějaký šťavnatý béčkový akční film (a to už je co říct)...ostatní moderátorky si už nepamatuju... pak už mi můj spolužák/kamarád/dealer začal nosit vypálené pornografické materiály "Barely legal 1,2,3...", či jiné a Peříčko mě přestalo úplně zajímat (viď Mirdo:) ) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Prvý erotický program v Českej republike. (Raccoon.city)
  • Priemerná sledovanosť jednej časti v rokoch 1997 až 2004 bola 621 000 divákov. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama