Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (362)

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Tak sa oplatilo čakať. Už dlho som si film tak neužil ako dnes. Dobre postavy s prepojením na prvú časť. Perfektná akcia, letecká show a vynikajúce dialógy.

plakát

Papírový dům (Netflix verze) - Série 1 (2017) (série) 

Tento komentár bude u mňa platiť pre celú sériu a všetky a časti. Jednoznačne u mňa najlepší seriál aký kedy bol natočený. Všetko dokonale prepracované a hlavne totálne reálne. Postavy dokonale prepracované, dialógy taktiež. Tento seriál skrýva v sebe kopec ďalších vecí a obsadzovanie postáv. Ja som si jednoducho el profesora zamiloval a taktiež denverov smiech. Za mňa jednoznačne 5*

plakát

Nikdo (2021) 

Fakt som na začiatku ani len netušil, čo budem vlastne pozerať. Nobody je veľmi zaujímavý na začiatku len kukate nudný život  hlavného hrdinu a potom príde ta  pravá extáza v podaní akoby Johna Wicka. Naozaj zaujímavé dielo, ktoré pobaví

plakát

Jumanji: Další level (2019) 

Pp dlhej dobe super komédia. Nečakal som, že druhý diel ma bude takto baviť, ale zvládli to bravúrne. Dialógy perfektne fungovali a nenudili.

plakát

Nenávist (2020) odpad!

Jeden z najhorších filmov na ktorých som bol v kine. Myslím, že netreba viac ani komentovať. Kuknite trailer a je to to najlepšie čo môže byť.

plakát

Aquaman (2018) 

Pre mňa totálna šupa. Dobré efekty, deja celkové spracovanie.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Perfektne zahrane. Jedine čo ma fakt že vytočilo bol koniec filmu. Každý na konci plakal a ja som nadával.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Na jedno pozretie fajn pobavenie. Avšak celý tento upgrade predatora moc nevyšiel. Pár scén vynikajúcich, ale ostatné zas klišé. Naozaj sa môžu učiť od predátora z 87. V dnešnej dobe a s technikou aká je ozaj bieda.

plakát

Black Panther (2018) 

Po dlhej dobe som si vychutnal film a ktomu marvelovku. Vynikajúco spracované či už dejovo, kostýmovo alebo fantáziou.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Viem, že sa mnohých dotknem ale pre mňa osobne bola toto neskutočná strata času. Bože prečo to bolo vlastne tak dlhé? Celý dej filmu sa iba vezie chabým tempom, konečne sa zablysne nejaká akcia a zas bááác hodina trápenia. Nemôže Vás film baviť, keď ho pozeráte na tri krát a vypínate to kvôli tomu, že Vás to vlastne nebaví.