Reklama

Reklama

Hip Hap Hop

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Československo, 1992, 34 min

Účinkují:

Roman Svoboda (moderátor), Petr Horký (moderátor), Eva Brettschneiderová-Machourková

Obsahy(1)

Zábavná televizní soutěž, která byla vysílaná na České televizi. V každém díle soutěžily tři družstva: modří, červení a žlutí a finálovou hrou bylo hádání postupně odkrývaného obrázku. Družstvo, které dříve správně odhalilo, co obrázek představuje, zvítězilo. (duklak2)

Recenze (68)

H34D 

všechny recenze uživatele

Hip Hap Hop je soutěž, která vás může bavit jen tehdy, pokud váš věk nepřevyšuje věk účastníků, jinak opravdu nevím. Já viděl jen pár dílů někdy ve svých 10-12 letech a to tehdy, kdy se nudou nedalo už nic jiného dělat, dobrovolně bych si k tomu určitě nesedl... Na druhou stranu pro menší děti proč ne, je tam pár jednoduchých soutěží o debilní ceny a dospělí své dětičky krásně povzbuzují :) Navíc to určitě není zdraví škodlivé jako třeba Teletubbies, že jo... 4/10 ()

Krt.Ek

všechny recenze uživatele

Modří už vědí. A ví i občasní diváci ČT déčka a pamětnici; totiž to, co je košanda a kuličky štěstí, že AZ-Kvíz není jedinou soutěži veřejnoprávní televize, kde máme možnost vidět naší, vaší moderátorku snad s nejdelším příjmením, které znám, Evu Brettschneiderovou-Machourkovou, a že soutěže pro děti nám vcelku jdou, želbohu jich je jako šafránu... :/ ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nikdy nezapomenu na překrásná sobotní dopoledne před pár lety. Nezapomenutelná soutěž a jsem nesmírně rád, že je i zde na CSFD. Jen by si zasloužila červený čtvereček. Populární "košanda" se mi velmi líbila, jen mě trochu vadilo, jak při ní byl velký hluk od povzbuzujícího obecenstva. Všichni fandí všem:-). Finálová hra hádání postupně odkrývaného obrázku mě přišla trochu těžká, i když asi více hlav více ví:-). Otázka moderátora soutěže „a žlutí/červení/modří již vědí“ je nesmrtelná. Na wikipedii jsem našel zajímavost se kterou se s vámi musím podělit. V roce 1993 otiskl časopis Sorry kreslený vtip, zobrazující scénu z této soutěže. Na síti obrazovek byla jako obrázek zčásti odkryta vulgární kresba (symbol vulvy), přičemž moderátor pronáší právě onen okřídlený dotaz „…a modří už vědí…?“ Tento vtip se po otištění stal velmi populárním, mezi lidmi putovaly jeho fotokopie a tiskl se i na trička. Během času je původní karikatura stále více zapomenuta, její slovní citace se osamostatňuje a význam se posouvá k obecnějšímu idiomu. A na závěr nesmí chybět mé hodnocení. Tato soutěž má ode mě 85% a vy ostatní se polepšete. ()

Kirman 

všechny recenze uživatele

Je člověk, který měl radost ze závěrečné sprchy zlomyslným parchantem? Né, v žádném případě nemyslím sebe (vůbec nic jsem neplatil a ta částka taky nesouhlasí)...dobrá tedy, uvedu to na pravou míru. Nezáviděl jsem výhru (to byly mimo jiné i krabice džusů, že?), nejsem nepřející, ale fascinovala mě ta vteřina, dvě, když dítko zatáhlo za provázek a čekalo... "zlatý déšť" znamenal "velké h*vNIC" (no tak jó, drzejm, blbejm, pihotavejm a zrzavejm dětem, včetně možných kombinací, jsem koupel více či méně přál vždy). ()

kubik 7 

všechny recenze uživatele

Pořad mého dětství :o) Nedávno jsem znovu zhlédl starý díl a nostalgicky zavzpomínal na víkendová rána, typické disciplíny a nezapomenutelnou závěrečnou sprchu v případě neúspěchu. Docela mě z dnešní perspektivy překvapilo, jak byl na danou dobu dobře sestavený, jaké zajímavé disciplíny v něm figurovaly. Byť by byl samotný pořad pro dnešního diváka nudný a zdlouhavý (popř. humorný), domnívám se, že po obsahové stránce by neměl v rámci dnešní nabídky soutěžních pořadu pro malého diváka konkurenci. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama