Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

Všivák 

všechny recenze uživatele

Nechápu kritiku tohodle pořadu. Vždyť má pravdu. Lidi se nehýbou. Žerou levné nekvalitní potraviny a myslí si, že to vyváží tím, že jich sní málo. To co pak průměrný Čech ušetří na jídle a zánovních teplákách utratí za nové auto. Aby mohl v těch teplákách pak machrovat před ostatníma. Nehledě na to, že nabídku určuje poptávka. Proč by tedy řetězce měli prodávat kvalitní potraviny, když se spotřebitel dívá jenom na cenu.. Buzerace lidí? Vždyť tam chodí dobrovolně. Víc takových pořadů! ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Zdravé výživě se vyhýbám jako čert kříži. Díkybohu si můžu dovolit sníst kolik chci nezdravýho jídla bez nějakých následků na mojí postavě, takže na nějakou zdravou výživu kašlu a jím to, co mi chutná. Radši budu jíst co mám rád s tím, že umřu o pár let dřív, než abych se celej život cpal salátama s vědomím, že budu zdravější. Ten pořad je ale naštěstí natočen tak zábavně a paní doktorka Cajthamlová tak sympatická, že mě i celkem baví koukat na to, jak ze sebe lidi dělaj před celým národem blbce. Ale proti gustu žádný dišputát. /viděno v TV: 55% a 3*/ ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

ještě mi chybí trochu pohybové šikany a veřejného výsměchu, jinak ta důra mučí ty vyprasený tlouště solidně:-))) Ikdyž ty klystýry se slovy: Máte tlusté tlusté střevo, takhle brzy zdechnete! , taky stály za to:-)))) Jen ty kousky lejna, co se proháněly v přímém záběru průsvitnou hadicí mi nedělaly moc dobře! ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

I když na svou výšku 180 cm vážím 63 až 64 kg, stejně se na pořad kouknu. Některých obezit je mi líto, hlavně v případě, že za to skutečně nemůžou a jejich nadváhu vyvolala nemoc. Ale to neznamená, že by se neměli snažit současnou situaci změnit. A u těch, co ztloustli vlastní vinou, snad ani není co řešit. Argument, že "nejsem líný se nažrat", je skutečně trapný a já bych dodal, že "jsi líný se hejbat". Přitom by stačilo tak málo - žádné diety, žádné tablety nebo programy na hubnutí. Ale pohyb, bohatě totiž na celkovou kondici pomáhá obyčejná chůze - nic vás to nestojí, snad jen trochu času, který si budete muset najít, pokud nechcete vypadat jako uhynulý vorvaň. Jenže to je samé dojíždění autem, samá sedavá práce, hnoje z fastfoodů a podobně. Nic proti těmto lidem nemám, je obdivuhodné, že si z nadváhy nic nedělají a ještě vtipkují, ale jde také o to, jak ten člověk vypadá. Když budu hodně impertinentní a zvrácený, rád bych se jich zeptal, kdy viděli své přirození na vlastní oči. Zkrátka ať je to, jak chce, rozhodně obézní lidé nevypadají dobře - hlavně ty pupky, co jim vylézají z košil, a věčně prodřené kalhoty v oblasti stehen, která se stále více o sebe otírají. A co zdraví? To nejsou jen zničené klouby, když nohy musejí nést tak obrovskou váhu. Nadváha zvyšuje a vyvolává mnoho onemocnění. Cajthamlovou na vás! :-) Zkuste se na to podívat obráceně: co všechno dokážete, když budete mít o pár kilo méně? Lehce vyběhnete schody, doběhnete autobus, nezaberete dvě sedačky v autobuse, celkově se vám zvýší fyzická kondice a budete i psychicky v pohodě a šťastnější. I když se to nezdá, má to na to vliv. A zrovna jsem si vzpomněl na povídku Šimka a Grossmana "Mé příhody z dětství", v níž úryvek zní: "Seděl jsem sám v přeplněném kupé."... ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Zdravá výživa je jistě záslužná věc, ale nevěřím tomu, že to chutná aspoň jejím propagátorům. Hubnutí je totiž pouze byznys (postižených je hromada). A tak se budou odborníci do nekonečna rozplývat nad upravenou sójou, která je chuťově k nerozeznání od řízku s hranolkama. Přitom stačí jíst trochu méně, pravidelněji a občas se pohnout. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Kateřina Cajthamlová není profesí diabetolog, ale internista a systematický terapeut. V jednom rozhovoru přiznala, že se k pořadu dostala nedopatřením a počátečním nepochopením, oč v něm vlastně půjde. Její kolega Petr Havlíček je dokonce původně zootechnik. (Olík)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno