Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

Attta 

všechny recenze uživatele

Člověk, vždycky nerad zná pravdu :D a možná proto je tento pořad tak špatně hodnocený! Průměrnému čechovi je stravování u prdele, a tak chápu že na českou masu tenhle pořad nezapůsobí. Já se naopak na tento pořad rád podívám. Snad jedna z mála reality show na kterou se dá dívat, protože má alespoň nějaký smysl a doufám, že divákovi který není totálně lhostejný to i něco dá. Problém je, žě většina lidí neví o jídle a lidském organismu ani ty největší základy a tak se snadno stane, že člověk který chce zhubnout aplikuje dietu ve kterési koupí dietní párek a k tomu si dá rohlík a přestane jíst!!!! Aby to fungovalo člověk musí mít POHYB a dát svému tělu jen to, co opravu potřebuje a nic navíc, to je ten základ pro úspěšné hubnutí, či vypracování postavy nebo její udržení!!! Škoda že na tenhle pořad se většinou dívají lidé, kteří to nepotřebují. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Na tomhle pořadu mě nebaví to, že se tu osudy jedlíků pořád opakují. Bez výraznějších inovací tu většinou máme věčnou dietářku, které se za pár týdnů pod dohledem odborníků většinou podaří něco zhubnout. Na začátku celkem fajn, postupně únavné. Co ale zajímavé je, to jsou pohledy do českých ledniček, kde se nacházejí pořád ty samé hrůzy, které dr. Cajthamlová haní už x epizod: salámy s obsahem masa 20 %, umělým tukem naládované zákusky nebo nízkotučné jogurty Vitalinea, které vlastně ani nejsou jogurty. Oproti jiným reality show se tu člověk i něco naučí, ale víc bych se zamyslela nad výběrem "účinkujících". ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Do pořadu se přihlašují lidé, kteří s prominutím nejí, ale žerou jako prasata. Co dodat, klepu si na čelo a nechápu, že se pak diví, že nehubnou. Nadruhou stranu někdo jí opravdu málo a přesto tloustne, ono se ten problém potom prohloubí a otravuje toho dotyčného v hlavě, takže pro tyhle lidi pak ten pořad asi je. Přesto mě baví jej sledovat a občas se i pořádně zasmát, každopádně já bych ze sebe nemohla dělat před celým národem kašpárka, takže všechna čest za tu odvahu. ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Jak jíst zdravě? No možná se to tenhle pořad snaží i ukázat, ale na druhou stranu celý život dá se takhle hlídat a kontrolovat a pravidelně si odměřovat porce? No doktorka je dost nepříjemná a na mě působí až arogantně. A upřímně si myslím, že ty stoly,co ukazují na začátku nejsou realita. Musí se to přece trošku zveličit,aby to bylo zajímavé. Nuda... ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Zdravá výživa je jistě záslužná věc, ale nevěřím tomu, že to chutná aspoň jejím propagátorům. Hubnutí je totiž pouze byznys (postižených je hromada). A tak se budou odborníci do nekonečna rozplývat nad upravenou sójou, která je chuťově k nerozeznání od řízku s hranolkama. Přitom stačí jíst trochu méně, pravidelněji a občas se pohnout. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Kateřina Cajthamlová není profesí diabetolog, ale internista a systematický terapeut. V jednom rozhovoru přiznala, že se k pořadu dostala nedopatřením a počátečním nepochopením, oč v něm vlastně půjde. Její kolega Petr Havlíček je dokonce původně zootechnik. (Olík)

Reklama

Reklama