Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Věřím, že ti kteří se do tohoto pořadu přihlásili dosáhli svého cíle čili zhubli a zlepšili své zdraví. To je ohromné plus tohoto pořadu, zlepšuje zdraví našeho obyvatelstva. Bohužel to není charitativní pořád a mám pocit, že v některých chvílích hlavní aktéry zesměšňují. Navíc Kateřina Cajthamlová mi připadá až neskutečně vlezlá. Chápu, že na některé lidí musíme dohlížet abychom jim pomohli, ale aby někdo někomu prohraboval koše a obsah pouštěl do éteru je pro mě nemyslitelné. 30% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sám žeru, co se dá (ale ne za každou cenu a každý gizd) a pracně shozené kila v posilovně jsou přes zimu zase zpátky…A pořád dokola…Nicméně když vidím, jak spousta lidí pořád jen žere polévky ze sáčku, hamburgery, hranolky, nejrůznější polotovary… tak je mi často nablití. Nejsem žádný vegetarián, jím maso i ovoce a zeleninu, ale nepotřebuju do sebe cpát kdejakou sračku. Stačilo vidět pár dílů a ti lidi se nemůžou divit, že vypadají tak jak vypadají (jasně někteří to mají ze zdravotních důvodů, ale…). Nicméně jestli jim nakonec tento pořad pomohl, tak proč ho zbytečně hanit… ()

Reklama

rozbris 

všechny recenze uživatele

Tak to je děs!!! Hlavně když u toho jíte, hned ztratíte chuť, a to jste zrovna přišli třeba z práce a máte fakt hlad a celý den nic v hubě:-).....Ok někdy to je dobrá reality show a dokonce se pobavíte, ale to tam nemohli vybrat lepší moderátorku než Kateřinu Cajthamlovou???? Taky není zrovna jedna z misek!!! Tohle bych do příště vzal v potaz a něco s tím udělal. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Ale no tak ;) vždyť to není tak hrozné. Já hubnutí tedy zapotřebí nemám,miluju čokoládu a ráda si dám vepřo - knedlo - zelo, spořádám hromady těstovin a proto vím, že by se mi hublo dost špatně. Tento pořad hlavně ukazuje špatné stravovací návyky a je zajímavé pozorovat, že obézní lidé jsou většinou podvyživení. Oproti takovým hovadinám, jako byli Vyvolení, Superstar, Trosečník atd. je tohle ještě na svátek. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Nejsem tlustej, ani nejsem hubenej, ale rozhodně bych byl radši, kdybych byl normálně hubenej. Na zhubnuté je proto asi to nejlepší právě tenhle pořad, ale mě to teda vůbec nesedlo. Parta naprosto nesympatická, která k lidem nechová skoro žádnou úctu a navíc jídla, která doporučovali bych asi v životě nestrčil do huby. Zelenina mi nevadí, ale mít na denním jídelníčku jenom nějaký saláty, tak to bych nevydržel asi ani dva týdny. Jediné jídlo, které doporučovali a které by mě asi fakt chutnalo by byly francouzské brambory. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Kateřina Cajthamlová není profesí diabetolog, ale internista a systematický terapeut. V jednom rozhovoru přiznala, že se k pořadu dostala nedopatřením a počátečním nepochopením, oč v něm vlastně půjde. Její kolega Petr Havlíček je dokonce původně zootechnik. (Olík)

Reklama

Reklama