Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

uiu 

všechny recenze uživatele

Máme rok 2011 a reality show Jste to, co jíte nám přichystala další várku nových dílů. Zatímco předchozí série jsem sledovala každý díl, teď už jen sporadicky. A musím uznat, že přístup doktorky Cajthamlové se o hodně zlepšil. Tlouštíky už neuráží, nechytá je před kamerou za faldíky ani je jinak neznemožňuje (že by si konečně uvědomila, že když se jim bude posmívat, tak nezhubnou?) Přijde mi to jako dobrý pořad pro ty, kteří mají s nadváhou vážný problém a vyzkoušeli už snad všechno, kromě toho, aby šli se svými tukovými polštáři do televize a na 3 měsíce byli pod dohledem kamer (které by asi normálního člověka donutily se sebou něco dělat, bohužel většina účastníků show potají žerou jak prasata). Věc druhá je ovšem přístup k "dietám", kdy v začátcích show říkali lidem, ať jedí to a to v pravidelných dávkách, dnes zase říkají, že nemáte jíst to, co říkali před lety a už vůbec není dobré v hubnutí pravidelnost, že si na to tělo zvykne a nebude nic dělat. Tak jak to teda nakonec je doktorko Cajthamlová? Nebo je to celé jen reality show? :) ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Co k tomuto pořadu říci? Kladem je určitě snaha napravit český národ, kdy si člověk uvědomí co si vlastně kupuje za bordel (viz masné výrobky v kterých skoro není maso) a co jsou kvalitní alternativy. Záporem je snaha fascinovat těmi stoly hrůzy a vlastně neustálé omílání jednoho a toho samého, či náprava těch českých rádoby hvězd. Nesleduji to, ale člověk se tomu pořadu nevyhne a občas si z toho i něco "odnese". 3z5 ()

Reklama

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát 3 hvězdičky, jenže už mi leze krkem přemedializovanost tohoto pořadu, respektive hlavní představitelky. Nápad dobrý, zpracování v začátcích bylo na dobré úrovni, avšak psotupně to jde k horšímu a horšímu. Napadá mě otázka; to je v ČR opravdu takový problém natočit nějakou slušnou reality-show či pořad? ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Ale no tak ;) vždyť to není tak hrozné. Já hubnutí tedy zapotřebí nemám,miluju čokoládu a ráda si dám vepřo - knedlo - zelo, spořádám hromady těstovin a proto vím, že by se mi hublo dost špatně. Tento pořad hlavně ukazuje špatné stravovací návyky a je zajímavé pozorovat, že obézní lidé jsou většinou podvyživení. Oproti takovým hovadinám, jako byli Vyvolení, Superstar, Trosečník atd. je tohle ještě na svátek. ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Jak jíst zdravě? No možná se to tenhle pořad snaží i ukázat, ale na druhou stranu celý život dá se takhle hlídat a kontrolovat a pravidelně si odměřovat porce? No doktorka je dost nepříjemná a na mě působí až arogantně. A upřímně si myslím, že ty stoly,co ukazují na začátku nejsou realita. Musí se to přece trošku zveličit,aby to bylo zajímavé. Nuda... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Kateřina Cajthamlová není profesí diabetolog, ale internista a systematický terapeut. V jednom rozhovoru přiznala, že se k pořadu dostala nedopatřením a počátečním nepochopením, oč v něm vlastně půjde. Její kolega Petr Havlíček je dokonce původně zootechnik. (Olík)

Reklama

Reklama