Reklama

Reklama

Zapomeňte na Snowboarďáky, v tomto filmu z horského prostředí půjde o úplně něco jiného. Hlavní roli tady totiž hraje děsuplná atmosféra, krev a smrt. Zimní příběh tří snowboardistů, lapených v osamělé lesní chajdě partou místních kanibalů. Krvavá porážka se blíží, proto se raději pokusí o útěk do promrzlé pustiny. Ale ani tady nejsou jejich životy zdaleka v bezpečí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Kanadský horror alá Wrong turn, Død snø (Mrtvý sníh). Jesse T. Cook a John Geddes se pustili do svého druhého filmu, kromě režie si napsali scénář, produkovali si ho a zrovna si v něm oba i zahráli. J.Geddes se navíc podílel i na hudbě. Velikou záhadou ovšem jen je, kde vzali tak neschopného Garyho Fischera, který byl nejslabším článkem filmu. Myslím, že jeho neumětelství nelze schovávat ani za to, že za ním nestojí skoro žádná herecká minulost. Kdyby se radši držel vidlí, udělal by líp než kazit filmy, které spíš potřebují podporu. (Hezké scény útěku ve sněhu :D). ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

U většiny nových amatérských hororů se nelze ubránit nadávkám, nebo v lepším případě pobavení nad neschopností tvůrců. Scarce se v tomto drobet odlišuje, neboť jako zástupce exploitation subžánru toho hodně snese (co se týče špatného herectví, režie, scénáře), takže výsledná podoba filmu je pro určitý okruh diváků snesitelná. Tedy snad ve všech směrech je to hrozná sračka, ale pokud patříte mezi ty, kteří jsou schopni si dobrovolně poněkolikáte pustit třeba I Spit On Your Grave, nemělo by vás to urazit. ()

Reklama

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérský pokus o béčkový horor,okořeněný céčkovým nádechem, co má ve výsledku vypadat jako kvalitní déčkový masakr. Nakonec vznikl hnus pro,které ještě nikdo nevymyslel samostatné písmeno. Než tohle,tak to se raději půjdu ven projít a budu do blba koukat na první strom,který potkám. Bude to totiž příjemnější zábava (i když u toho budu vypadat jako dement) - 0% ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Dosť dobré B-čko. Herci boli super a hlavne dej. Aj keď je to už obohraté klišé ale me to neva. Bolo to dobre natočené a malo to hlavu a pätu. Hlášky boli super a aj tá záverečná. Gore bolo docela faj ale tiež nič extra a moc kanibalizmu som si neužil. Tak keď zarátam faj dej, hercov a hlášky stačí to max na 2*. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Solidní horor, o jendom buranově a partě kanibalů. Když pomineme nezáživný začátek to jest naprosto zbytečná pařba, která děj nikam neposouvá a nebyla vůbec podstatná. Tak film začíná až příjezdem ve vánici (hodně divní ten umělý sníh či spíše počítačový sníh) kam si do prdelákova, kde je místní "dobře pohostí" a pak pěkně okradou a ještě je nasměrujou kam potřebují a hody mužou začít. Kanibalové jsou docela labužníci a umí si své oběti pěkně užít sem tam něco zaživa odříznout (čerství maso je čertsví maso o tom žádná). Kanibalové mají smysl pro humor, nebot své oběti si rádi uloví a tak je téměř nahé a naboso zraněné vypustí do sněhu a lov muže začít. Docela mě byla zima, kdo ví jak dlouho by to asi ve skutečnosti vydrželi běhat v tom sněhu, omrzliny museli být jasný. Konec je asi takový jako u většiny podobných hororů (happy end jak vyšitý). Shrnuto dobrá podivaná se spoustou mučení a zvráceností. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama