Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex Houston (Andrea Marcellus) se stěhuje s Jižní Karolíny na Manhattan, kde si žije jako v pohádce a pracuje jako úspěšná dovozkyně vína. S nejepším přítelem z dětství Jonathanem (Charlie Schlatter) si užije spoustu legrace a s Danem (Mystro Clark), věčně zasněným míšencem – pilotem, prožívá lásku. Život se jí ale zkomplikuje, když jí nabídne ruku přesně v den, kdy se chystá jet mimo město na svatbu sestry. Protože předpokládala, že by její jižanská rodina nikdy nepřijala jejího černošského přítele, neřekne jim ani, že někdo takový v jejím životě existuje a Danovi řekne, že její rodiče už zemřeli. Pod záminkou odjezdu z města pozve na svatbu Jonathana jako svého kamaráda a počítá s tím, že po víkendu řekne všem pravdu.
Být zpátky v Jižní Karolíně znamená pro Alex ocitnout se zpět v minovém poli emocí s jejím nevlastním otcem (Mike Farrell), překypující sestrou Jeannie (Desi Lydic) a se všemi příbuznými a přáteli, kteří nemohou uvěřit tomu, že by byla sama. Nejvíce zvědavý je Alex – bývalý spolužák ze střední školy - mdlý slaďoušek, který díky nedorozumění při rozhovoru s Jonathanem začne šířit fámy o tom, že Jonathan je gay.
Když opilá Alex přednese na svatbě lehce zastřeným hlasem řeč o svých vztazích, všichni se mylně domnívají, že se jedná o „coming out“ a že Alex je lesbička. Alex se později snaží promluvit s rodinou znovu a říct jim pravdu, ale to vše její lež ještě prohloubí. Přiznání má ale nečekaný vliv na vztah se sestrou - jejich přátelství se zlepší tak, jak se to nepodařilo nikdy předtím a proto je pro Alex velmi těžké přiznat Jeannie, že není lesbičkou.
Když se Jeannie vrátí ze svatební cesty, chce navštívit New York a poznat Alexiinu lesbickou lásku „Danu“. Jonathana napadne, že by si Alex mohla „najmout“ přítelkyni. A teprve teď se vše opravdu zkomplikuje. (luc.k)

(více)

Recenze (5)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Dýchá z toho televize - prostředím, barevným filtrem, zjevně nižšími náklady... Jak píše playboxguest, první půlhoďka slabší, ale pak se to slušně rozjíždí. Když filmu odpustíte to, co jsem psal v první větě, budete se slušně bavit. Komedie postavené na lži, na kterou se nabalují další a další bývají tradičně zábavné. Provedením mi film silně připomíná dlouhý sitcom - scény z gaučíků, kuchyně, svatby, baru; typická kamera, střih. # Za zmínku stojí Desi Lydic, pro mě známá z Awkward. Ještě se přiznám, že B. J.e z MASHe jsem nepoznal. # [viděno: monitor, sluchátka] # příběh 6 | hudba 5 | humor 6 | akce 2 | napětí 1 | pustil bych si znovu 7 ()

chicab8 

všechny recenze uživatele

Nemastné, neslané, místy nesmyslně zamotané, ovšem ta špetka vtipu a charisma hereček to drží na horším průměru. ()

Reklama

keddy79 

všechny recenze uživatele

Film poskládaný z těch největších kýčů, nicméně párkrát jsem se usmála. Kdo se chce pobavit po náročném pracovním či studijním týdnu, do toho. ()

black8 

všechny recenze uživatele

Nebudem chodiť okolo horúcej kaše. Je to hlúposť. Začiatok je rozvláčny a má to nábeh ako béčkový film z low budget produkcie. Ale zápletka sa mi páčila a pár momentov vyčarilo aj úsmev na mojej tvári. A to niekedy stačí. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, ale podle mě se jedná o celkem nenáročnou komedii se solidní zápletkou, která mi docela sedla. Hlavní hrdinka na začátku přijde s jednou "drobnou" lží, na kterou se začne nabalovat jedna lež za druhou, až je z toho solidní koktejl, z kterého by kdekomu v reálu hráblo. Prvních 30 minut nic moc, ale zbytek už odsýpá perfektně, ikdyž mi přišlo, že se ze všech těch lží hrdinka ke konci vyhrabala až moc snadno a nebyl to jen konec, kdy mi jednání některých postav připadalo až příliš neuvěřitelné, ale což... Má to být oddychová komedie, tak proč v tom zbytečně šťourat, když k tomu stačí přistoupit s nadhledem, abyste si některé scény, a dialogy především, v poklidu vychutnali. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama