Reklama

Reklama

Červený traktůrek

(seriál)
  • Velká Británie Little Red Tractor

VOD (1)

Obsahy(1)

Nový seriál Červený traktůrek pochází z tvůrčí dílny producentů proslulého Pošťáka Peta. Nové příhody Standy a jeho malého Červeného traktůrku. (oficiální text distributora)

Recenze (39)

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Seriál pro malé děti, který neurazí. Chválím i výběr prostředí - život soukromých zemědělců (neboli farmářů). To mi ale nestačí. Chybí humor a nadsázka, zajímavé situace ze života, naopak až příliš je didaktizování a logických chyb. V přítomnosti rodičů a s patřičným komentářem může být pro malé děti fajn, ostatním divákům nedoporučuji. Zajímavé komentáře: Jansen, Snorlax, Samuel7, wosho, popkec. ()

HynekR 

všechny recenze uživatele

Já podmiňovací způsob nepotřebuju. Můj tříletý syn Červeného traktůrka miluje a sjíždí už rok všech 6 DVD. Některé hlášky v naší rodině "zlidověly", např. "Marnivost Stando! Byla to šance, jak se objevit v časopise Ahoj." O zábavu se stará hlavně ambiciózní hlupák pan Jonáš (úmyslná paralela se seriálem Hospoda? v originále Mr. Jones). V rámci daných možností je to velmi kvalitní dětský seriál. Mimochodem ta znělka je podle mě vykradenej Ozzy - Changes. Fakt. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Naprostá bomba z britského venkova. Co postava, to skvělá komická figurka jak z nějakého sitcomu. Pan Jonáš víc než jen trochu připomíná Rimmera z Red Dwarfa, ale abych tím někoho nezmýlil - Červený Traktůrek je seriál pro děti. Naštěstí jeden z těch, u kterého se dospělému nechce umřít;) Opět se potvrzuje, že když se spojí dobře udělaná stop-motion figurková animace s někým, kdo přemýšlí nad příběhem a cílovou skupinou, stojí to za to. Červený Traktůrek tím pádem má všechno - chytlavou znělku (v češtině luxusní), roztomilý malotraktor, který skvěle vyjadřuje emoce, a sympatické, k sobě navzájem hezky se chovající postavy (samozřejmě krom pana Jonáše). A aby to nebylo jen o legraci, tak se ty postavičky dají použít i výchovným způsobem, a pokud jde o to pobavení, tak to je i sofistikovanější než u mlynáře Huga, který se v každém dílu vždycky dokonalým groteskovým způsobem ála Panika V Městečku rozseká při jízdě na čtyřkolce:) BTW epizod je nakonec podle wikipedie 4 x 28. 80% a nikdy jinak. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Červený traktůrek se dle mého snaží moc vyobrazovat,až propagovat venkovský život jako ten lepší.Standa je ten chytrý,pracovitý a přátelský farmář,zato Jonáš namyšlený přistěhovalec z města,trochu blbeček.Dětem se chce furt jenom pracovat na poli,obecně pomáhat na farmě a běhat jenom po venku.Na druhou stranu se to líbí mému malému bráchovi a hned vám všechno napsané z úvodu asi nedojde,to až když to budete pouštět pořád dokola.Ale jak říkám,dětem se to líbí. ()

fler 

všechny recenze uživatele

Za prvé bych to nesrovnávala s Patem nebo Bořkem, to je jako ta pověstná jablka a hrušky, a za druhé pochybuju, že se na to kdokoliv z těch, co to tu haní, pokusili dívat okem tříletého dítěte, pro které je to určené. Snad každý rodič vám řekne, že se to dětem líbí (narozdíl od některých českých paskvilů stokrát jinak a stále dokola). Je to pozitivní, pro mrňouse zábavné, a třeba i poučné, a o to jde. Ne, jestli to přijde dost sofistikované třicátníkům.. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama