Reklama

Reklama

Červený traktůrek

(seriál)
  • Velká Británie Little Red Tractor

VOD (1)

Obsahy(1)

Nový seriál Červený traktůrek pochází z tvůrčí dílny producentů proslulého Pošťáka Peta. Nové příhody Standy a jeho malého Červeného traktůrku. (oficiální text distributora)

Recenze (39)

fler 

všechny recenze uživatele

Za prvé bych to nesrovnávala s Patem nebo Bořkem, to je jako ta pověstná jablka a hrušky, a za druhé pochybuju, že se na to kdokoliv z těch, co to tu haní, pokusili dívat okem tříletého dítěte, pro které je to určené. Snad každý rodič vám řekne, že se to dětem líbí (narozdíl od některých českých paskvilů stokrát jinak a stále dokola). Je to pozitivní, pro mrňouse zábavné, a třeba i poučné, a o to jde. Ne, jestli to přijde dost sofistikované třicátníkům.. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Naprostá bomba z britského venkova. Co postava, to skvělá komická figurka jak z nějakého sitcomu. Pan Jonáš víc než jen trochu připomíná Rimmera z Red Dwarfa, ale abych tím někoho nezmýlil - Červený Traktůrek je seriál pro děti. Naštěstí jeden z těch, u kterého se dospělému nechce umřít;) Opět se potvrzuje, že když se spojí dobře udělaná stop-motion figurková animace s někým, kdo přemýšlí nad příběhem a cílovou skupinou, stojí to za to. Červený Traktůrek tím pádem má všechno - chytlavou znělku (v češtině luxusní), roztomilý malotraktor, který skvěle vyjadřuje emoce, a sympatické, k sobě navzájem hezky se chovající postavy (samozřejmě krom pana Jonáše). A aby to nebylo jen o legraci, tak se ty postavičky dají použít i výchovným způsobem, a pokud jde o to pobavení, tak to je i sofistikovanější než u mlynáře Huga, který se v každém dílu vždycky dokonalým groteskovým způsobem ála Panika V Městečku rozseká při jízdě na čtyřkolce:) BTW epizod je nakonec podle wikipedie 4 x 28. 80% a nikdy jinak. ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Červený bolševik traktůrek plní pětiletku na dvě stě procent s pomocí soudruha Standy! Doporučuji obzvláště dětem voličů KSČM. Nenechte si ujít díly tykev, brambory, seno, první máj a úžasné bahno. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Milé, nekonfliktní, didaktické. Navíc jsou první díly vážně totální bomba. Stop-motionu animace apsolutně vyhovuje, místy je do detailu promáklá a moc vizuálně baví. Postavy fungují sice ploše, ale fungují. Ano, vždyť je to opravdu malé děti. Jen ten Maxián a jeho znělky jsou už moc. ()

popkec

všechny recenze uživatele

Pro mě nazajímavý seriál který ale díky nově občas nedobrovolně sleduji. Pro děti to muža být zábavné a možná i poučné, pro mě ale nikoliv. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Ano, uznávám, že jsem se na to koukal ve Snídani s Novou, než jsem jel s mamkou do školy, ale teď si říkám, že já vůl jsem se na tohle díval. Omlouvám se, ale mě ten traktor prostě při pohledu znervózňuje a znělka je neuvěřitelně chytlavá, že jí nedokážu vypustit z hlavy... tohle je asi největší problém. Já osobně miluji animované seriály a filmy, ale u některých prostě není něco v pořádku a já to cítím. Hvězdička za dětství, ale jinak ne. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Absence humoru a nadhledu zde silně chybí-hlavně pro odrostlejší publikum. Ale jako podívaná pro batolata a prcky je to skvělé a hlavně poučně-práce v zemědělství je fajn:-) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Bohužel už to není zdaleka tak dobré jao Pošťák Pat, ale to se dalo čekat. Mátě nějaký vzor a jakékoli další, byť i volné pokračování, už se mu většinou ani nepřiblíží. ()

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Seriál pro malé děti, který neurazí. Chválím i výběr prostředí - život soukromých zemědělců (neboli farmářů). To mi ale nestačí. Chybí humor a nadsázka, zajímavé situace ze života, naopak až příliš je didaktizování a logických chyb. V přítomnosti rodičů a s patřičným komentářem může být pro malé děti fajn, ostatním divákům nedoporučuji. Zajímavé komentáře: Jansen, Snorlax, Samuel7, wosho, popkec. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Jak může někdo takhle bezostyšně kopírovat Bořka Stavitele? No, ne všechny otázky ale musejí být zodpovězeny. A co se týče traktůrku, zde se bez vysvětlení klidně obejdu, nestojí to skoro ani za ten komentář. Není to zlé, ale už to tu prostě jednou bylo, a navíc o kousek lepší. ()

Raimok 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to aji v mých 20 letech. Na rozdíl od podobných pořadů pro děti, tohle mělo spád, všichni mluvili normální rychlostí a byl tam vždycky zajímavej příběh. 70 % ()

Elgin 

všechny recenze uživatele

Tento serial je predovsetkym urceny malym detom a u nas to syn (3r) sleduje. Cely serial je jednoduchy a hlavnym hrdinom je Standa, ktory si nakoniec poradi s kazdou trampotou. Musim uznat, ze s pribudajucim casom straca na sledovanosti u nas doma. ()

Lolipop 

všechny recenze uživatele

Každé ráno když jdu do školy, dívám se na tento seriál. Dokážu u něj zapomenout na všechny písemky a naprosto se odreagovat. Doporučuji všem ustaraným studentům .:) ()

Zodiak455 odpad!

všechny recenze uživatele

Když musím synovci pustit tuhle debilitu,ježí se mi vlasy když slyším znělku.Toho co to vymyslel bych nechal pověsit. ()

Reklama

Reklama