Reklama

Reklama

Tajemství chrámu křišťálových lebek

  • USA Allan Quatermain and the Temple of Skulls
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Největší poklad v historii je střežen v té nejnebezpečnější zemi. V tomto dobrodružném akčním film ve stylu Indiana Jonese nechybí nic co k tomuto žánru patří – napětí, dobrodružství, honičky, přestřelky s domorodci, záhady, ale hlavně vtip. Vše podtrhují úchvatné scenérie Jižní Afriky, v níž se film natáčel. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

No jo, kdyby to natočil Spielberg, tak budete řičet blahem jako podsvinčata. Mark Atkins vám nevoní, co? Společnost Asylum do natočení tohoto filmu investovala závratných 50.000 USD, za kolik by to zvládl ten váš Spielberg? Podobné dílko leckdy pobaví víc, než nějaký předražený navoněný prd šíleného megalomana. Jen to chce na podobné filmy nejen koukat, ale umět i vidět! ----- 65 % za film + 35 % za blbý kecy v komentech = 100 %. ()

gp_one odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mne obří zklamání. Z počátku excelentní megashit, který ve své demenci konkuroval i perle odpadů velikosti SkeletonMana. Ovšem od poloviny to šlo dolů kopcem, nikdo už neměl co říct, ať byl na jakékoliv straně kamery. V podstatě to bylo zábavné, ty dlouhé záběry na postavy, čekáte co z nich vypadne a oni nic neřeknou. :) Párkrát jsem kontroloval, zda mi jde vůbec zvuk. A finále, to je perla největší. Do teď pátrám po tom pokladu, pouštím poslední půlhodinu několikrát dokola a ........ nic.........ty woe, oni snad zapomněli, o čem ten film vlastně byl.......tahle sranda se určitě původně měla jmenovat Debil aneb cesta tam a zase zpátky. ()

Reklama

Zazie 

všechny recenze uživatele

Proboha kdo vymýšlel ten český název? Totální absence jakékoli křišťálové lebky byla pro mne v tomto filmu o náročné výpravě za pokladem, které se účastní dobrodruh se splasklým batohem, mladý gentleman v sáčku, mladá lady s kabelčičkou a černošská hospodyně úplně nalehko, asi největším zklamáním. Aspoň toho chrámu jsem se nakonec dočkala. Ale krajina to byla nádherná, ta si hvězdičku určitě zaslouží! ()

Skuby47 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento „skvost“ jsem si zakoupila, protože jsem naletěla na informaci uvedenou na obalu, že se jedná o film ve stylu Indiana Jonese. Pravda je, že jsem ho neviděla celý, ale jenom nějakých úvodních 20 minut, protože na něco tak amatérského je škoda času. Chvílemi jsem měla pocit, že ho natáčeli u nás za stodolou a přemýšlela jsem, komu bych se pomstila tím, že bych ho obdarovala tímto „klenotem“ americké kinematografie. Být Spilbergem, zažaluji je! ()

j.o.j.o. odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem o těhle nízkorozpočtových filmech, parazitujících na slavných filmech s podobnými názvy slyšela, myslela jsem, že alespoň přinesou nějaký nový nápad k starým námětům... Bohužel Ani naše česká abeceda by nestačila na zařazení tohoto snímku do nějaké kategorie. Jako by si někdo odjel do Afriky natočit pár pěkných záběrů přírody a připletli se mu do toho něco hledající divní lidé... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama