Reklama

Reklama

Wolf Blood

všechny plakáty

Obsahy(1)

Dřevorubecký předák Dick Bannister je po rvačce se svými podřízenými zraněn a ponechán v lese. Zachrání ho doktor Horton, který mu však během transfúze dá vlčí krev. Bannisterova osobnost se záhy začne měnit. (fisus)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel se jedná o zklamání. Čekal jsem pecku která se bude odehrávat v lese a bude ve filmu nějaká atmosféra. Nicméně tenhle film se odehrává téměř na jednom místě. Dlouhé kecy a celkově film o ničem. Jediná scéna která se mi hodně líbila byl konec kde byly vlci. Nemůžu filmu upřít atmosféru ale je to sakra málo do průměru. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Vlkodlak stál vždycky ve stínu za "velkou čtyřkou" klasických monster Draculou, Frankensteinovým monstrem, Jekyllem a Hydem a Fantomem opery (i proto, že vlkodlak je de facto variace na Jekylla a Hyda). A měl-li bych soudit čistě podle zřejmě prvního filmu s lykantropickým motivem, vůbec bych se nedivil. Příběh dřevorubce Bannistera je nezajímavý, odhadnutelný prakticky po úvodní expozici, přes 68 minut zbytečně dlouhý - a hlavně v něm o tu vlčí krev jde až úplně na konci. Do té doby sledujeme nudné klasické sociálně-milostné drama s přelíčenými herci uprostřed lesů. Naštěstí se deset let poté vlkodlak rehabilitoval ve skutečně daleko lepším filmu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Toto nemé dielo je slabé vo všetkých žánroch, ktoré ponúka. Či už je to romanca, dobrodružný snímok alebo horor. Plusy sú za pekne nasnímané lesné exteriéry a striedme, neprehrávajúce herecké výkony. ()

fisus 

všechny recenze uživatele

O filmech z rané éry jsem vždy mluvil a psal s respektem,ale tohle bylo opravdu zvláštní dílo.Od prvního "hororu" o vlkodlacích jsem ale přeci jen čekal něco jiného,lepšího.Na druhou stranu,nějak se začít muselo!!!! ()

Reklama

Reklama