Reklama

Reklama

Ozzákova škola kalení

(seriál)
všechny plakáty

Čtyřdílný spin-off k seriálu Comeback, k němuž bývá volně přiřazován i novoroční projev Dejdarova rockera Ozzáka, se objevil v silvestrovském vysílání Novy 2008 a následně se zabydlel na internetu. Ozzák a jeho mladý spolupracovník Lexa v krátkých epizodách zasvěcují národ do tajů zodpovědného chlastání. Dozvíme se tak, proč je nutné vlastnit Picí průkaz (tak zvaný Pičák), jak postavit Pivuláka, jak se tancuje pogo a velmi neochotně je nadhozena i otázka střízlivění. (Hwaelos)

(více)

Diskuze

loller

loller (hodnocení, recenze)

Spin-off nemusí nutně mít společného hlavního hrdinu, stačí vedlejší, nebo jen když jsou seriály založené na jednom vědeckém, společenském či jiném objevu či problému. Tito seriály většinou vznikají pod jmény stejných autorů či studia nebo je takový seriál odkoupen. Krásným příkladem spin-offu bez stejných hlavních postav je Stargate Universe, což je spin.off seriálu Stargate (Hvězdná Brána), kde jsou postavy z původního seriálu pouze jako hosté (Richard Dean Anderson aka Jack O'Neil, Amanda Tappind aka Samanta Carter)

hippyman

hippyman (hodnocení, recenze)

pro ty z vás, kteří třeba stejně jako já nevěděli, co přesně se rozumí pojmem spin-off: "Výrazem spin-off označujeme seriál, který navazuje na jiný, a to tak, že hlavní hrdina je jedním z hrdinů onoho seriálu. Vše se točí kolem něj a spolu s ním vzniknou i zcela nové charaktery."

Reklama

Reklama