foto

Jakub Žáček

  • nar. 18.3.1975 (42 let)
    Vlašim, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se u Vlašimi, nedalo hory Blaník. Střední uměleckou školu vystudoval ve Frýdlantu, pak studoval v Praze – Duncan Centre, Konzervatoř Jaroslava Ježka a DAMU absolvoval u profesora Josefa Krofty. Čtyři roky byl členem HaDivadla v Brně, je známý z inscenací Divadla Archa, Minor nebo Divadla v Dlouhé. Je spoluzakladatelem libereckého Krátkého a úderného divadla. Pod pseudonymy Klaun Unesco nebo Krys Krystferson vystupuje příležitostně s Pánským pěveckým sdružením extrémního folklóru Krása a Sestry Medvědy. Známý vám může být také jako hlavní herec vedlejších rolí v televizním seriálu Comeback.

Zdroj: Aerofilms

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lichožrouti
2015 Padesátka
Ztraceni v Mnichově
2014 Schmitke
2013 Rozkoš
2012 Ve stínu
2010 PIKO
2009 Zoufalci
2001 Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko

TV seriály

2017 Single Lady: Jízda v Óčku (TV seriál)
Potřebuju panáka! (E03)
Svět pod hlavou (TV seriál)
1983 (E10)
Temný Kraj (TV seriál)
Loupežníci pokračování (E04)
Loupežníci (E03)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vlast a národ (E11)
Kosmo (TV seriál)
Triumf (E05)
Řekl někdo kočička? (E04)
Smrt docenta (E03)
další epizody (5)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Matka (S01E18)
2015 Vinaři (TV seriál)
Expedice Říp (S02E09)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Dáma na kolejích (S04E03)
2013 PanMáma (TV seriál)
Konečně spolu (E16)
Vetřelec (E15)
Prsa na zkoušku (E14)
další epizody (13)
2011 Comeback (TV seriál)
Slepák (S02E21)
Snad to vyjde příště (S02E20)
Francouzská restaurace (S02E19)
další epizody (12)
2010 Comeback (TV seriál)
Křik kormorána (S02E09)
Bejk (S02E08)
Sbohem, Káhiro (S02E07)
další epizody (9)
2009 Comeback (TV seriál)
Boží mlýny (S01E30)
Absťák (S01E28)
Pan Prase odchází (S01E27)
další epizody (10)
2008 Comeback (TV seriál)
Sliby chyby (S01E13)
Zlatá rybka (S01E12)
Giganti (S01E11)
další epizody (13)
Ozzákova škola kalení (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2003 Strážce duší (TV seriál)

TV pořady

2016 Comedy Club (TV pořad)
Finále Plzeň 2016 (TV pořad)
2015 Boj o koláč (TV pořad)
Finále Plzeň 2015 (TV pořad)
2014 Finále Plzeň 2014 (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
NESHOW (TV pořad)
Nominační večer Českého lva 2013 (TV pořad)
Šance 2013 (TV pořad)
2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2017 Ceny české filmové kritiky 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace