Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychiatr Stephen se v podání Richarda Harringtona zotavuje z těžké životní rány v podobě sebevraždy jeho ženy, jež si nedávno podřezala žíly. Navíc Stephenova matka je v nemocnici, kde připoutaná na lůžku čeká na milosrdnou smrt. Doktor proto polyká spoustu prášků na uklidnění a situace se mu pomalu vymyká z kontroly. Pak ale jednoho dne potká ve stejném ústavu, kde je hospitalizována jeho matka, dospívající Ninu, kterou zde ztvárnila Jaime Winstoneová. A dívka, jeho nová pacientka, upoutá doktorovu pozornost. Skrývá se v ní totiž něco temného. Dokonce temnějšího, než že se sama pokusila sáhnout si na život. Během terapie psychiatr přichází na děsivou pravdu, že tato křehká bytost trpí obsesivní zálibou v krvi. Dokonce i vlastní krev pije. A čím více doktor zjišťuje, tím se situace stává horší i pro něj samotného. Dostává se do boje, v němž se nevyhrává... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Nudný horror o puberťačce, která ráda nasávala krev. A to nejlépe z obětí zaživa. Bohužel krom snad jedné scénky, kdy ta šereda nasávala, jsou ve filmu pouze kecy, kecy a ještě jednou kecy! NUDA! ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Psychologický horror-thriller o dievčati,ktoré malo rado krv.Najradšej cudziu,ale v čase núdze aj svoju vlastnú.Dievča má veľmi nebezpečné správanie,ktoré je stále horšie a horšie.Film sa ro zbieha veľmi pomaly,ale potom zrýchľuje čím ďalej tým viac.Nie je to vôbec film o upíroch,nie je tam ani nič nadprirodzené,je to o chorobe.Dievča skončí v nemocnici pre pokus o samovraždu.Psychiater sa jej začne venovať a zistí že ju veľmi láka krv.Po psychologickej strane dobrý film.A na konci filmu je aj jedno gore prekvapenie.Ale najväčší šok je,keď si dievča urobí z psychiatrovho psa krvaví koktail.Tak toto bolo ozaj veľmi nezvyčajné.Takéto ochorenie vraj naozaj existuje,volajú ho Ranfieldov syndrom. ()

Reklama

kagemush 

všechny recenze uživatele

Poněkud těžkopádná (a těžkotonážní) anglická (pravděpodobně) odpověď na vlnu francouských krváků. Ovšem bez šarmu,lehkosti a bohužel i originality.Za to se tu najde něco jako psycho(ale jenom jako) a krve ,ujetosti i krutosti (jakžtakž) dosti. Verze spíše určitě jen pro TV,ale i tak (protože mě pomalý tempo filmu nevadí) poměrně solidní 60% počin.( víc akce a míň pindání o stracené lásce a bylo by rozhodně lépe,-alespoň že se tentokrát to fňukání hlavnímu ,,hrdinovi" rozhodně nevyplatilo) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama