foto

Ifan Huw Dafydd

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Temný Wales: Smrt mladého učitele (TV film)
2010 Mr. Nice
2009 Hrozba z temnot (TV film)
Sezon tumanov
2008 Abraham's Point
Vím, že víš
2006 Tátova holka
2003 Hearts of Gold (TV film)
1996 The Proposition
1993 15: The Life and Death of Philip Knight (TV film)
Gadael Lenin
1987 Coming Up Roses

TV seriály

2015 Mistr popravčí (TV seriál)
Proti všem (E02)
Pilot (E01)
2013 Temný Wales (TV seriál)
Borgia (TV seriál)
Převzetí moci (S02E10)
2012 Stella (TV seriál)
Sherlock (TV seriál)
Reichenbašský pád (S02E03)
2011 Alys (TV seriál)
2010 Indický lékař (TV seriál)
Pen Talar (TV seriál)
2009 Gavin & Stacey (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 1 (S03E01)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tanec s mrtvými (S10E01)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Heartburn Hotel (TV seriál)
Mortimer's Law (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 The District Nurse (TV seriál)
1974 Pobol y Cwm (TV seriál)

Dokumentární

2008 Welsh Greats (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace