Reklama

Reklama

Seulpeumboda deo seulpeun iyagi

  • Jižní Korea 슬픔보다 더 슬픈 이야기 (více)

Obsahy(1)

Rádiový producent Kay a textařka Cream ztratili v dětství své rodiny. Z obou se stanou blízcí přátelé a nastěhují se k sobě. Kay ji dlouho tiše miluje, ale jednoho dne mu je diagnostikována rakovina a zbývá mu jen několik měsíců života. Protože se bojí, že by Cream zůstala po jeho smrti sama, rozhodne se jí najít manžela. (profhubert)

(více)

Recenze (32)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Není to taková pohroma pro papírové kapesníčky jako třeba silnější A Moment To Remember...Nejsme svědky velké žánrové hry ani formální vytříbenosti, i hudební doprovod jsme již slyšeli u Jihokorejců tklivější...Přesto je tato souhra pro diktafon, jednu fotografii a srkání nudlí příjemným romantickým filmem, kde se opět dohrává, dojímá a překvapuje do poslední minuty... ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

3/4 priemerného filmu, kedy som nechápal tie vysoko pozitívne hodnotenia, zachránil dobre vypointovaný, nečakaný a silný záver. ()

jorgus 

všechny recenze uživatele

podruhé v životě se mi stalo, že mě korejci zklamali a to na plné čáře. Tenhle film jsem dokoukal do první hodiny, dal 14 dní pauzu a s utrpením jel dál..tak nezajímavé tempo vyprávění, odtažité postavy, citové vzduchoprázdno v ději to jsem dlouho neviděl, zvláště když ona třetí položka je prodejním artiklem právě korejců:( ()

Monroe1991 

všechny recenze uživatele

Ke Korejským dramatům už většinou usedám s tím, že jeden z hlavní dvojice možná bude mít rakovinu a v závěru zemře. Zvláštní ale, že kolem stejného hlavního motivu dokáží v této zemi vždy vystavět originální a úžasný příběh. I v tomto případě jsem se moc pěkně bavil, oblíbil si hlavní hrdiny a přál jim šťastný konec. To se bohužel nestalo, ale ze závěru jsem rozhodně zklamán nebyl. Něco takového jsem totiž opravdu nečekal. ()

Aress 

všechny recenze uživatele

v zivote jsem nevidel luxusneji a precizneji natoceny romanticky drama, po sto letech se me,cloveku ktery ma zamceny vsechny emoce v nedobytnem trezoru na milion zapadu, sevrel zaludek a mel jsem pocit ze budu brecet, nastesti to byl jen obed, nekdo by mel zakazat korejcum romanticka dramata pac je to nebezpecny ....... tenhle film jsem uz videl mnohokrat a stale a porad ma na cloveka stejny efekt ()

sawyer5200 

všechny recenze uživatele

Začiatkom filmu som sa pýtal prečo zas tí kórejci musia použiť ako zápletku nejakú smrteľnú chorobu hlavného hrdinu, ale ku koncu filmu som si nemohol pomôcť a slzy som mal opäť na krajíčku. Tak nádherný romantický príbeh dokážu natočiť iba oni, nikto iný. Nemám naozaj čo vytknúť. Bolo to nádherné, smutné, romantické, perfektne vymyslené a natočené. Dokonalé... ()

wege 

všechny recenze uživatele

Je to takové obyčejné, co tomu dává něco navíc, jsou ty pohledy jiných postav na ty samé situace, a nakonec úplné jiné vnímání děje, resp. proč se jednotlivé postavy chovají tak, jak se chovají. Bylo to překvapující a zároveň to prohloubilo ten příběh o pár levelů výše. ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Smutek, smutek, smutek. Poslední čtvrtina filmu je něco neuvěřitelného. I když napoprvé mi úplně všechno zpětně asi nedošlo - musím to tedy vidět znovu. Musím!! ()

Soupalka 

všechny recenze uživatele

Kde vlastně končí láska a začíná sobectví? A kde vlastně končí sobectví a zbývá jen láska? A co na to zdravý rozum když nejsme zdraví? Kdo hledá odpovědi na tyto otázky, tak je ve filmu asi nenajde a jen to obrečí. Nicméně způsob, jak tento postupně stavěný příběh pomalu a různou optikou předkládá víc a víc obdobných otázek k zamyšlení, je opravdu skvělý a dojem z filmu ještě dlouho doznívá i díky hudbě nebo hercům. Nelíbí se mi srovnávání s jinými kultovními plačtivými příběhy JK produkce. Tenhle film je prostě jiný - v podstatě docela civilní a přitom moc a moc dobrý i když moc a moc smutný. ()

vett 

všechny recenze uživatele

Na první zhlédnutí mi More than blue přišel jako krásný film, který si zaslouží pět hvězd, ale zase tak moc dojatá jsem nebyla. Pak jsem o něm 14 dní přemýšlela a nakonec si ho pustila znovu. Tentokrát jsem brečela asi od páté minuty až do konce. Co společná chvíle hlavních hrdinů to nádhera. Je jenom málo věcí, které jsou tak dokonalé jako přitulit se k zádům muže, kterého milujete - pochopí jen ženy - a proto mě právě tenhle moment totálně rozsekal. Ale totálně. Nádherné. ()

Reklama

Reklama