Reklama

Reklama

Mladý muž, šťastný a bez práce, sa rozhodne stráviť zbytok života s jeho životnou láskou - 25 ročnou televíznou herečkou, ktorá žije v Hollywoode. (milanzitka)

Videa (2)

Trailer

Recenze (47)

3n3my 

všechny recenze uživatele

Neodsudzujem drámy ani romantické filmy, v ktorých sa vie pritlačiť na pílu, aby divák vyronil nejakú tú slzičku, ale musí to pôsobiť prirodzene, vyplývať z príbehu. Tu to zdá sa nevyšlo najmä kvôli scenáru, ktorý je pozliepaný, nedotiahnutý a rušivo pôsobí najmä zopár nezodpovedaných otázok ku koncu filmu. Vidieť to v telke tak neriešim, ale na kino to nie je. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Na první pohled velmi zajímavý snímek. Po zhlédnutí až tak moc ne. Role Willa mi byla místy dost protivná, aneb byl to opravdu šílenec. Mělo to na člověka působit jako dojímavé romantické drama, kdy si přejeme ať daná dvojice skončí spolu. Já si říkala, že Rachel Bilson alias Emma bude cvok, jestli si s tím Willem něco začne. Ale jinak jsem samozřejmě jako každá holka, která brečí u poloviny filmů byla taky místy dojatá. ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Pre mňa veľmi silný a zaujímavý film z divným hereckým obsadením. Neviem ako na vás ale na mňa ten hlavný hrdina pôsobil ako keby fetoval a nespal. Ale to možno pôsobilo to neskutočné zamilovanie sa do hlavnej hrdinky. Tá ma teda ale tiež až tak veľmi neoslnila. Ale bola to sranda. Takto dajako si predstavujem romantickú komédiu ... ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Nával emócií rôzneho druhu som vnímal ako pozitívnu stránku, skôr mi vadil ten nezáživný scenár, ktorý sa dal napísať podstatne lepšie. Inak však veľmi dobrý príbeh, hudba, obsadenie... Rachel Bilson tam sadla dokonalo. Tie "flashbacky" do minulosti mi prišli trochu gýčové, ale bavilo ma to tak či tak :) ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, přesně jak má být. Trochu pohádková a nereálná, zoufale pozitivní, se všemi předepsanými peripetiemi. Americký film, ve kterém se leze po prolízačkách ve vysocích podpadcích, bezdomovec vypadá jako ze žurnálu a všichni jsou neobyčejně milí a mají pochopení pro všelikajé podivnosti. Kéž by takový byl i ten svět skutečný! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama