foto

Nelson Franklin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Band Aid
Frozen Peas
Gemini
The Relationtrip
2013 Holding Patterns (TV film)
jOBS
2012 Argo
Family Trap (TV film)
2011 Ghost Phone: Phone Calls from the Dead
2010 Big Dog, The
Scott Pilgrim proti zbytku světa
Správná odpověď
Waiting for Forever
2009 Kámoš k pohledání
2005 Berkeley

TV seriály

2017 Nová holka (TV seriál)
The Hike (S06E14)
The Cubicle (S06E12)
2016 Nová holka (TV seriál)
Christmas Eve Eve (S06E10)
Es Good (S06E09)
Last Thanksgiving (S06E07)
další epizody (9)
2015 Truth Be Told (TV seriál)
2013 Jmenuje se Zach. Zach Stone. (TV seriál)
Millerovi (TV seriál)
Things Are Going Great For Me with J. Claude Deering (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Cínové výročí (S02E18)
Otcovská láska (S02E13)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Vajíčka (S02E09)
Premenstruační syndrom (S02E07)
Halloween (S02E06)
další epizody (4)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
2009 Dům loutek (TV seriál)
The Left Hand (S02E06)
Vyšší zájmy (S02E05)
Párty na klíč (TV seriál)
2005 Kancl (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace