foto

Frank Gerrish

  • nar. 14.3.1963 (57 let)
    Cranston, Rhode Island, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Maw Kitty
Sisters in Crime (TV film)
2017 Delivering Christmas (TV film)
Fear, Love, and Agoraphobia
Hráčské doupě
Where's the Money
2016 Hot Bot
Internet Famous
The Thinning
2015 Manson Family Vacation
2013 Doorway to Heaven
2012 Divoká hranice
Peloton
2010 Waiting for Forever
2009 Minor Details
2007 Bag Boy
The Dance
2006 Daniel and the Lions
Liken: Esther and the King
Rande naslepo
Samuel the Lamanite
Take a Chance
2005 Alma and King Noah's Court
Mobsters and Mormons
The First Christmas
Vrána 4: Pekelný kněz
2004 Baptists at Our Barbecue
Dokonalost sama (TV film)
Halloweenská střední (TV film)
2003 Dumb Luck
Na závodní dráze (TV film)
The Work and the Story
Zázrak v San Ramos (TV film)
2002 Aljašský express
Kulečníkoví blázni
Nezvěstná Molly
Princezna na hrášku
Viděl jsem maminku líbat Santa Clause
2001 Bug Off!
Město Brigham
2000 Hlas temnoty (TV film)
Hlavní podezřelý
Net Worth
Partneři ve zločinu
1999 Don't Look Under the Bed (TV film)
Fortune Cookie
Kurýr
Oheň nenávisti (TV film)
Tvrdá lekce (TV film)
1998 Těžké časy (TV film)
Virtuální posedlost (TV film)
1997 Adresa neznámá
Not In This Town (TV film)
Právě včas
1996 Coyote Summer
Face of Evil (TV film)
Hvězdy na zemi
Jak zachránit prezidenta
Novinová četa
Unforgivable (TV film)
1995 Ve stínu zla (TV film)
Vypůjčený táta (TV film)
Zrádná minulost (TV film)
1993 Dům snů
Muž tří žen (TV film)
Rigoletto
Sbohem, ptáčku!
Tajemství hory pokladů
Teenage Bonnie & Klepto Clyde
1992 Legenda o vlčích horách
Secret of Lost Creek, The (TV film)
1991 Повесть непогашенной луны
1989 Nora's Christmas Gift

TV seriály

2019 Neuvěřitelná (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Single Parents (TV seriál)
Joust! (S01E21)
John Freakin' Stamos (S01E16)
2018 Homecoming (TV seriál)
Helping (S01E05)
Vězeň (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (7)
Chirurgové (TV seriál)
Everyday Angel (S15E05)
2017 The Mayor (TV seriál)
The Strike (E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Collision Course (S12E14)
2016 Dice (TV seriál)
Six Grand (S01E06)
Piel Salvaje (TV seriál)
2015 Celia (TV seriál)
Počtyřech (TV seriál)
Telenovela (TV seriál)
2014 Kirby Buckets (TV seriál)
Mulaney (TV seriál)
2013 Go On (TV seriál)
Double Down (E18)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)

Dokumentární

2015 Opravdové noční můry (TV seriál)
2000 American Prophet: The Story of Joseph Smith

Host

TV pořady

1989 MMC (TV pořad)
1961 ABC's Wide World of Sports (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky