Reklama

Reklama

Film o filmu: Kdopak by se vlka bál

(TV film)
všechny plakáty

Jak vznikal film M. Procházkové. Jediný film o lásce, na který můžete jít i s dětmi. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

triatlet 

všechny recenze uživatele

"Film o filmu" by měl diváka do kina nalákat, takže předpokládám, že i snímky, které jsou slabší, se snaží pomocí cca čtvrthodinové upoutávky diváka zaujmout těmi povedenějšími scénami. A hodnotit Film o filmu po zhlédnutí samotného filmu, který navíc řadím mezi velmi povedené, je obtížné. Tudíž pokus o objektivitu: v upoutávce se hodně mluví (i když smysluplně - od Muchowa až po Čvančarovou), možná by neuškodila alespoň jedna vtipná "hláška z natáčení". A Dorotka Dědková je skutečně herečka. Škoda, že ji a hlavně autorku filmu Mariu Procházkovou ignorovali akademici při vytváření lvích nominací... A jedna technická: stejně jako samotný film i Film o filmu vznikl v roce 2008. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 6/10/// +hezké povídání, zajímavé informace, dobře pojatý film o filmu -krátké, hodně záběrů se opakuje, mohlo toho být víc/// Nijak výjimečný film o filmu zároveň není nijak zbytečný. Naopak přiblíží nám dětské herce víc než nám může dovolit film. Vyprávění herců je zajímavé a na ty "děti" bych se dokázal dívat klidně déle. Váhám mezi 3 a 4 hvězdičkami. Dám ale asi víc, protože je to o něco lepší než samotný film./// Celkem 70%/// ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Docela povedený "dokument", který diváka dokáže nalákat do kina. Já jsem ho viděl až po samotném filmu. Musím uznat, že snímek má zvláštní atmosféru a budou se u něho bavit velcí a malí. ()

prasklinka 

všechny recenze uživatele

bohužel z místo filmu o filmu z toho vyšla óda na dorotu dědkovou a slyšíme o tom jak je to "báječná herečka". v závěru se ale podle slov režisérky dozvídáme že se slečna "nedokáže naučit scénář, a je proto potřeba s ní každou větu před natáčením opakovat až si to konečně Dorotka zapamatuje...." ()

mikul 

všechny recenze uživatele

film o filmu, ve kterém je všechno podstatného řečeno, s příjemnými jak velkými, tak malými herci. A působil na mě strašně živě, jak kdyby to bylo v přímém přenosu, ty vrtící se děti na posteli neměly chybu.:-D ()

Reklama

Reklama