Reklama

Reklama

Druhá šance

(pořad)

VOD (1)

Obsahy(1)

(1.) Iveta  Žena, které se zhroutil život, když její devatenáctiletý syn Viktor z nešťastné lásky spáchal sebevraždu. Její dcera čeká miminko a Iveta se rozhodne svůj život od základu změnit. Jak dopadne její životní proměna? Životní restart těch, kteří se dostali na dno.
(2.) Jitka   Narodila se s těžkou nemocí, zažila rodinné katastrofy a ani na muže neměla štěstí, ten poslední ji okradl o zbytek peněz. Zůstala sama se synem, v těžké finanční situaci. Jak se dokázala odrazit ode dna?
(3.) Radka Žena, která měla všechno, o vše přišla. Skončila jako prostitutka. Je si vědoma svého životního selhání a chce svůj život změnit. Podaří se jí napravit všechny chyby minulosti?
(4.) Ema Narodila se s vrozenou lámavostí kostí a většinu svého života prožila na ivalidním vozíku. Nikdy se ale nevzdala. Má žena s handicapem nárok na relativně normální život?
(5.) Vlastimil Neměl šťastné dětství. Jeho otec byl alkoholik a maminka těžce nemocná. Pustil se do riskantního podnikání a o vše přišel. Skončil na lodi pro bezdomovce. Jak vypadá jeho cesta vzhůru, až na prkna, která znamenají svět?
(6.) Linda Mladá modelka, která vinou drog ztloustla až na téměř sto kilo. Dokáže se zbavit své závislosti? Dokáže zhubnout a najít si práci? Potká svoji životní lásku?
(7.) Bára Energická žena s vlastním televizním pořadem po dramatickém rozvodu o vše přišla. Poslední roky žila i ve strachu o svůj život a život svých synů. Podaří se jí zmobilizovat síly a postavit se znovu na nohy?
(8.) Barbora Ve stejné době, kdy rodila svá dvojčata, umírala jí matka. Po pár měsících jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. Opustil ji manžel a přišla o dům. Dokáže se po všech životních karambolech znovu postavit na nohy?
(9.) Monika Po dvacetiletém manželství přišla svému muži na nevěru. Ten byl rozhodnutý Moniku opustit. Monika se ale nevzdala. Zvítězí nad svou sokyní? Podaří se jí manželství zachránit, nebo se nakonec vydá vlastní cestou?
(10.) Radoslava Když bylo jejímu mladšímu synovi šest let, lékaři mu našli nádor na mozku. Po operaci malý Radek na polovinu těla ochrnul. Radoslava se vzdala vlastního života a pomáhala synovi vrátit zdraví. Podaří se jí získat zpět i vlastní život?
(11.) Tomáš Narodil se s poruchou růstového hormonu a dětství strávil po nemocnicích, když absolvoval prodlužovací operace. Pak propadl hracím automatům a způsobil rodině finanční problémy. Co udělá, aby rodičům vynahradil prožité starosti?
(12.) Štefi Majitelka taneční školy se těšila na své miminko. Ale ještě v průběhu těhotenství ji otec dítěte fyzicky napadl. Štefi už ani nezvládá vést svou taneční školu. Jak to se Štefi dopadne? Narodí se malá Sofie opět šťastné mamince? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Děti, vezměte si ponaučení - až vám umře pejsek, možná od maminky dostanete dvě čololády místo jedné. Zvratek, trapnost a v nejednom případě naprosto zcestná materiální satisfakce. Přemýšlel někdo nad tím, jak moc může ranit hmotné bohatství, pokud ho už dotyčný nemůže sdílet s milovanou osobou? Totální faux pas. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Tímhle materialistickým restartem se jako má řídit diváctvo?!? Jak může plastická operace nosu či prsou změnit lidský osud?!? Může, ale kde to sakra jsme..?!? Paní je ouvej, tak jí nakoupíme, co si jen bude přát, ať jí rozzáříme očička?!? Vskutku báječný příklad pro dospívající.. Zvěrstvo konzumního myšlení v té nejzvrhlejší podobě!! Jinak naprostý souhlas s uživatelkou Rousse.. Tohle je i na Novu příliš.. POČÁTEK KONCE..!! ()

Reklama

rawen odpad!

všechny recenze uživatele

Nově chybí Pošta pro tebe a tak se rozhodla vytvořit nový a ještě mocnější sérii, co se týče ždímání slz z naivních diváků. Navíc celý tento paskvil propaguje léčivou sílu materialismu s čímž se nejen že nedá sympatizovat, ale bude to mít navíc velmi zhoubný vliv na názory mladších a zmanipulovatelnějších diváků. Bolesti ze ztráty, porážky nebo smůly se nedá zbavit plastickou operací prsou či nákupem nábytku... Prostě fuj. ()

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z nejhorších televiznách estrád hned po show Ivana Mládka....opravdu si teda nemyslím že rodinnou krizi, smrt manžela či syna vyřeší plastika, návštěva muzikálu či Petr Kokář v kostele na křtu syna....lidem se pomáhat má ale ne takovýmhle neuvěřitelně umělým způsobem ve kterém Nova rozmazává smutné liedské příběhy aby si získala popilaritu a obdiv....z tohohle je mi přímo na blití..něco tak hroznýho jsem už dlouho neviděl!! ()

keddy79 odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně tady se stupňuje má averze vůči TV vysílání... 2. díl: Jsem zděšena! To nemůžou myslet vážně?! Ženská zralá pro psychiatra a oni to vyřeší tak, že jí zaplatí plastické operace?! Ta se potřebuje naučit žít a ne ze sebe udělat toho největšího trotla v televizi před co možná nejvíce lidmi. Bóže, kam ten svět spěje ... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama