Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někde uprostřed Afriky dojde k letecké katastrofě. Nehodu přežije hrstka lidí, kteří budou bojovat s tlupou zombie. Podaří se jim utéct před strašlivou smrtí? (LIVINGDEAD)

Recenze (87)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Opravdu velké a nečekané překvapení!! Zombárna v Africe, kde cestují nehostinnou přírodou běloch s černochem, střílej a mordujou nekonečný množství plížících se černošských zombií a hledají jakékoliv útočiště. Film v podstatě bez děje, bez vysvětlení, bez varování, bez "Romerovské kritiky" ... pouhá beznaděj a desítky masakrů zombií. Opravdu nenudící a působivý snímek, který mne velmi mile překvapil, pohltil a neodradil ani dlouhou stopáží. Temnota sama... ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Další rozkošná road movie, tentokrát po afrických savanách. Je sice trošku problém s palivem a chladící kapalinou, ale zato potkáte spousty stopařů, kteří vám pomůžou problémy vyřešit razdva. Černé zombie jsou zcela jistě fajnovka, ale zatímco tady, tady a tady pomalejší děj nevadil (no u posledního už trošku vadil), u téhle černošské putovačky bych nemilosrdně řezal minimálně 20 minut. Práce mačetou byla ale na vynikající úrovni a kdyby se tvůrci poučili například z Hotelu Rwanda, věděli by, že i bez munice se dají elegantně řešit hodně početné problémy. ()

Reklama

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Ultra levný bored-zombie film!!! Levný rozpočet = zombie mají jen bílé čočky + dlouhé a snad i opakující záběry nudné Afriky ( poušť, vesnice, poušť, vesnice) + nesympatická verze McGyvera. Ve výsledku se víc než celý film člověk kouká jak šourající lidé někam jdou, něco jim upadne a něco kousnou. A jeden Američan tam kosí zombíky kalachem a mačetou zároveň, opravuje auta a rádia a ještě stihne zachraňovat malý děti (?!). ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Takhle si představuju skutečnej - téměř reálnej - zombie horor - patrně nejlepší kus od Noci oživlých mrtvol - ba, nejspíš ještě mnohem lepší - tím, že sou zombies pomalý a němý a naprosto lhostejný - vskutku inertní - jsou mnohem děsuplnější a nebezpečnější, ač pomalý, tak k nezastavení -( protože o co jde zombies kromě žraní lidskýho masa? O nic přece!) jsou daleko reálnější a uvěřitelnější než jak je zobrazují jinde - ječící, řvoucí, prskající, vzteklý ap.. Do včerejška sem navíc o existenci tohodle filmu neměl potuchy, a byla by fakt velká škoda o tendle mistrovskej kousek přijít. Aneb Zombie´s are dead, volové! ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Bohové musejí být šílení 5: The Dead. Zombie žánr je už podle mě docela vycuclej a tak je těžké přijít s něčím novým. Tentokrát jsou zde noví zombie černoši, kteří vypadali vážně hnusně a potkat je v noci, tak se zakousnu do stromu a dělám že jsem větev. Výborný casting, docela dost akce na takovou stopáž, jen mi chybělo rychlejší tempíčko, jak u zombies, kteří byli vážně pomalí a klidně si je hrdinové mohli obejít a jít dál, tak celkově tempo ve snímku. Akce je hold pomalejší. Jinak ale skvělý snímek s hordami black-zombies. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama