Reklama

Reklama

Faith se snaží utéct před svým násilným přítelem Jimmym, proto míří do jiného státu. Cestou se staví v malém baru, kde narazí na Lolu, mladou ženu, která nedaleko odsud žije na rodinné farmě. Obě ženy jsou si sympatické a spřátelí se. Faith se bojí, že ji Jimmy najde, a tak ve chvíli, kdy zjistí, že Jimmy má její nové telefonní číslo, přijme Lolino pozvání bydlet s ní na farmě její rodiny. Faith se nastěhuje k Lole, do velké stodoly, kde má dívka zařízený pokoj. Každý večer děvčata vyrážejí za zábavou. A každou noc si Lola domů přivede nějakého staršího muže. Faith záhy pochopí, že Lola nemá zrovna dobré vztahy se svou rodinou. Od Lolina malého bratra Corta se pak dozví, že jejich matka spáchala sebevraždu. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (49)

Pan.Antonin odpad!

všechny recenze uživatele

Moc jsem nečekal, ale nedostal jsem vůbec nic. Herecké výkony by se ještě dali snést, ale to tempo. Nudnější horor jsem asi ještě neviděl, takže to bohužel musím poslat do vod odpadu. I čtení anotace na ČSFD bylo zábavnější. ()

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Název Lidská jatka v podstatě slibuje filmový masakr kolosálních rozměrů,avšak místo toho vznikl zcela nudný a téměř nehororový snímek,který je spíše jen velkým zklamáním. ()

Johannez 

všechny recenze uživatele

Lidská jatka je těžké žánrově zařadit, je to málo psychologické, ale i málo akční. Hororových momentů bylo pomálu. Na začátku zřejmě byla zajímavá myšlenka, ale filmů na téma "Kdesi v Americe se navzájem zabíjí a žerou" už tu bylo více. I když tady jedinci, kteří sedli na lep "mladé Lole" procházeli prasečím trávicím traktem. Herecké výkony nebyly nijak špatné, daleko horší byla dějová nastavovaná rádoby akční kaše ve druhé půlce. Naproti tomu se povedl casting dvou hlavních hrdinek, pomalejší první půlka filmu a celkem vhodně ponuré exteriéry. Tedy jedna hvězdička za atmosféru a zbylé dvě za obě holky v hlavních rolích. ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Kandidát na nejblbější horor. V závěru dojde k několika zvratům a jeden je hloupější než druhý. Kdyby si hodili korunou, kdo bude mít zbraň tentokrát a kdo na koho bude mířit, bylo by to více napínavé a rozumnější než tato ubohost. Nějak si nedokážu vysvětlit toto vysoké hodnocení. Zřejmě ne každému připadá hloupé když oběti omráčí útočníka a pak ho nechají ležet i se zbraní a namísto něčeho rozumného raději ječí a utíkají (kam jinam než do auta, které nejde nastartovat) nebo když nejmenovaný borec stojí před hlavní brokovnice a rázem škrtí toho, kdo na něj mířil - bez jediného výstřelu, bez jediného pokusu s tím něco udělat. Zkrátka hovadina jak vyšitá. ()

PORTER44 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná slátanina ,pár sadistických scén jako například trhání zubů oběti a pak si trhá zuby sama sobě tak to je teda podívaná ,hrozný herci,zlatý SAW to je pořádný horor a né tahle slátanina. ()

Deacon59 odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázně nudná sračka, plná podezřívavých pohledů, kde se celou dobu skoro nic neděje a nakonec když se něco stane a film někam začne směřovat tak už je to každému u prdele. ()

horskejvlk 

všechny recenze uživatele

“No tak má to talent, talent to ano.” Jak bych parafrázoval Rudolfa Hrušínského v komedii Bílá paní, kde jako předseda MNV kritizoval divaldelní hru místního ochotnické spolku. Zpět k hororu, že byl nízkonákladový je vidět z pěkné Rumunské krajiny kde se natáčelo za rumunský “Lei”což vyšlo velmi lacině a všichni, včetně Rumunů kteří si zahráli, byli spokojeni ( obdoba nízkonákladového Hostelu, který vznikl u nás za pár dolarů). Film se hodí na shlédnutí dopoledne, při lehké činnosti. Celkem mi nevadil neboť se odehrával v mé milované GA kde se skutečně jedna dívka kterou otec ponižoval a sexuálně zneužíval, tak si vybírala v dospělosti, podvědomě, podobné násilníky které opravdu, když ji ubližovali, zabila. Otec pak, vše z lásky k dceři, zahlazoval stopy (porcoval prasatům). Byla to obdoba týrané české Hepnarové a vraha Roubala-tady jejího otce.  Film není úplně nejhorší díky pěkným autentickým herečkám, které se snaží podat dobrý výkon. Vcelku má lehký rozjezd ale podivnou dramaturgii, týraná oběť se mstila i své rádoby kamarádce. Scénář je upraven tak aby vznikl horor nikoliv drama. Je to přesně dramaturgicky jednoduchý horor určeno pro kina jako tuctový film kterých se točí 12 do tuctu. Se Zrůdou kde hrála Charlize Steron se to samozřejmě nemůže rovnat. Tak to ani nebylo myšleno. Tedy za 3 hvězdy. ()

Reklama

Reklama