Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (25)

plakát

Lucifer (2016) (seriál) 

Krásný herec s božským přízvukem, vtipné, chytlavé. Za mě 5*, já jsem nadšená (a závislá :D )!

plakát

Štiky (2018) (pořad) 

Ale jo, dám tomu 3*, páč jsem u toho chvíli zírala s otevřenou pusou a chvíli mi bylo do breku z "hlavy" rodiny, který po sobě nechá takto šlapat. Pokud je to teda nahrané, tak tleskám, je to fakt věrohodný. Pokud ne, tak bych p. Štikovou nejstarší po třech minutách ječení odstřelila. Skvělý background pro domácí práce typu žehlení, případně utírání prachu :D :D :D Osobně odzkoušeno :D

plakát

Mask Maker (2010) 

Co jsem celý film obdivovala, byl ten krásný dům. Teda... Krásný alespoň zvenčí. Jo, a taky hlavní hrdinku. Oni vlastně všichni ti lidičkové byli celkem sympatičtí. A tím bych asi skončila. Moc mě to teda nebavilo, děj byl naprosto předvídatelný, na film jsem se dívala na etapy, protože jsem u toho usla. Dvě hvězdičky za barák a sympatické herce.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Mě se to osobně líbilo hodně. Asi díky tomu, že jsem do kina nešla s tím, že očekávám nějaké vrcholné dílo. Šla jsem prostě jen ze zvědavosti, jak dopadne kombinace Willa, Jareda a té příšerky Cary. A dopadlo to dobře, náhodou. Jen mě mrzí, že chudáka Jareda odkráglovali tak brzo a nedali mu šanci se projevit více.

plakát

Lidská jatka (2009) 

Dávám jednu hvězdičku za pokus působit originálně a za dobrou hudbu v závěrečných titulkách...

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Tento seriál řadím mezi svých 5 nej! Zkoukla jsem obě série a jsem nadšená. Perfektní atmosféra a zajímavý děj :)

plakát

Maniak (2012) 

Když nevíte, co s načatým odpolednem a rozhodnete se na tohle jít do kina, rozhodně to nebudou peníze, vyhozené z okna :) Film mě zaujal už podle traileru, děj byl skvělý, chvílema jsem měla husí kůži... Co mi ale strašným způsobem vadí a dělá se mi z toho zle, jsou filmy, které mají "roztřepanou" kameru - čili z pohledu hlavního aktéra.. Ale i tak dávám 5*, protože to byl prostě skvělý zážitek.

plakát

REC 3: Počátek (2012) 

Hlavní hrdinové jsou oba krásní a šťastní jako z reklamy... Najednou se něco zvrtne a všichni zemřou. Téměř. Novomanželé se statečně drží až na konec, když tu náhle manželku nakazí "děda s podělaným naslouchátkem". Co s tím? Manžel se svojí vlastní blbostí nechá nakazit taky. Jak dojemné... Ale jo, proč ne, alespoň ty dvě * za zamáčknutou slzu ke konci.. :D

plakát

Titanic (1997) 

Uznávám, film je natočen dobře (jak už bylo uvedeno), ale to je tak vše (alespoň u mě)... Doopravdy jsem se dokázala vžít do hlavního hrdiny v době, kdy skočili do vody, Jack zmrzl a Rose ho pak poslala ke dnu, to mi ho přišlo doopravdy líto... Nikdy jsem nedokázala pochopit, proč u tohoto filmu holky (tradičně) brečí.. Asi mi chybí nějaké to kolečko ;)