Reklama

Reklama

Nakonec zemře

(festivalový název) (amatérský film)
  • Irsko He Dies at the End
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Irsko, 2010, 4 min

Režie:

Damian McCarthy

Obsahy(1)

Muž je večer sám doma a dělá si na počítači test, který mu má říci, jakým způsobem zemře. Počítač mu klade stále znepokojivější otázky a muž začíná stále více pochybovat o tom, že je v bytě skutečně sám. (choze)

Recenze (362)

Jazzzz odpad!

všechny recenze uživatele

Na krátký okamžik jsem si myslel, že jde o kvalitní krátkáč, ale pak... No je to jenom koukatelněji udělaný JEDEN lekavý moment, kdy se vás film snaží rozptýlit sklidnit váš krevní tlak, dříve než vás poleká. Já se nelekl... Čekal jsem nějaký podobný konec, a to čeho bych se měl leknout mě spíše pobavilo. Koukám, že většina pozitivně hodnotí ono leknutí - to mi příjde ubohé... Když už se má něco vynést na tomto filmku, tak ono vytvoření ponuré atmosféry. ()

Reklama

SlecnaSmilly 

všechny recenze uživatele

Já jsem tuze naivní děvčátko, je te se mnou tak moc zlý, že jsem jeden čas dokonce věřila, že když si koupím Guttalax, tak mi opravdu bude večer chutnat a ráno pomáhat. Takže ve chvíli, kdy mi někdo řekne: „Pusť si film Nakonec zemře, ale až budeš sama a po tmě,“ tak to provedu přesně dle daných instrukcí. Tím chci říct, že jsem včera z leknutí asi prodělala infarkt myokardu a to byl ještě můj nejmenší problém. Nicméně už jsem po sobě uklidila, vyprala a dneska si můžu dát další nálož od Damiana McCarthyho. ()

tremors 

všechny recenze uživatele

Tak takhle jsem se ještě neleknul !!! Už od začátku jsem si zapnul repráky hodně nahlas, abych slyšel to tdů, tdů (kdo viděl, pochopí co myslím), potom přišlo to pištění, tak jsem je zeslabit a potom zase pomalu zesiloval, abych slyšel tu melodii. A zesiloval a pak to přišlo, když jsem to nečekal. Jdu si vyměnit trenky. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Si šťastný?“ Bravo, toto je presne ten minimalizmus, akého by sa podľa mňa mal držať aspoň každý druhý začínajúci amatérsky filmár s heslom „z núdze cnosť“ – atmosféra sa dá budovať skutočne len s takmer nehybnou kamerou, jedným chlapíkom v závere, ktorý za celé štyri minúty nepovie ani jedno slovo - a s počítačom a podozrivo stíchnutým večerným bytom s príliš čiernou tmou v susednej miestnosti. Kompletný kraťas na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=4jOU3m_tHtQ ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama