Reklama

Reklama

Čtyři soutěžící, čtyři disciplíny a čtyři příležitosti, jak vyzrát nad soupeři a strhnout vítězství na svou stranu – to je napínavá zábavně-naučná soutěž „Věříš si?“, v níž kluci a holky přímo před televizními kamerami změří síly i míru vlastního sebevědomí. Skvělé znalosti, perfektní fyzička či bezproblémový pohyb ve virtuální realitě ale k celkovému vítězství stačit ještě zdaleka nemusí. Od každého soutěžícího totiž hra vyžaduje také dokonale promyšlenou strategii spojenou se schopností ohodnotit sebe sama prostřednictvím výše sázek na jednotlivé disciplíny. Kdo ze čtyř hrdinů zvládne náročné soutěžní úkoly a souboj s vlastní sebedůvěrou nejlépe? Chybět nebude ani oddechový čas v podobě rubriky „Seznamte se“, která je příležitostí pro všechny děti a teenagery, aby se pochlubili svými zajímavými koníčky a zájmy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zbytečně urážet soutěž pro děti mi přijde popravdě dost ubohé. Ti malí caparti si to užili, soutěživost u děcek je navíc stokrát lepší, než když ti dnešní haranti povětšinu dne prosedí jen u PC nebo u svých chytrých telefonů. Já jsem podobným projektům vždy dával a budu dávat zelenou. Je však pravda, že tento formát nebyl tak dobře zpracován, jako jeho známější kolegové… ()

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Věříš pod dohledem celého národa (nebo pod tou částí, která tuhle soutěž sleduje), že zvládneš projít nějakou překážkovou dráhu, pak se před všema totálně ztrapníš ve vědomostní části, potom si zahraješ nějakou cool Wii hru a jako finalista budeš ovládat autíčko na dálkové ovládání? Pokud jo, přihlas se! ... Teď vážně, jako soutěž pro děcka to není až zas tak špatné, ale minimálně díky disciplínám je to pro diváky jiné věkové kategorie než soutěžící naprosto nekoukatelné. Ten se totiž vždycky zhroutí už při vědomostní části, kdy zjistí, že nová generace je asi tupá jako špalek a nezná odpověď ani na ty hodně jednoduché otázky. A neříkejte mi, že to dělají ty kamery! ()

Reklama

MATH 

všechny recenze uživatele

Zprvu se to jevilo jako dobrý nápad, a já, jakožto cílová skupina, jsem to se zaujetím sledoval. Čas ale běžel a ten pořad se tak nějak "okoukal". Nebylo tam nic nového, nebylo tam nic, až na ten kvíz, co by vedlo diváka k přemýšlení. Prostě nakonec jedna velká nuda s docela otravnou moderátorkou a ne zrovna inteligentníma děckama. Jedna hvězda z části za první díly, z části za spolužačku, která se účastnila a tak jsem mohl slyšet "veselé historky z natáčení". ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že na této soutěži si nejvíce ujíždí hlavně ti nejmenší diváci, kterým je tento pořad určen především. Od toho se odvíjí i primitivní složení soutěžních úkolů a absolutní strategická nelogičnost v sázení bodů drtivé většiny soutěžicích. Když jsem viděl pořad poprvé, tak jsem ani nevěřil svým očím, ale za tu dobu jsem si už nějak tak zvykl a ikdyž pořad nemá takové kvality jako třeba Bludiště či pamětníky vzpomínané Hip Hap Hop, tak u něj přeci jen vydržím až do konce. Co se týče moderátorky, tak ta jen potvrzuje celou lehce podprůměrnou kvalitu celého toho to projektu. Má známka proto sčítá dvě hvězdičky a to jen proto, že se člověk i sem tam těm prckům škodolibě zasměje. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Soutěž pro školáky, která mě vždycky bavila. Koncept hry je velmi pěkný, sic mírně neférový, ale řekněme si na rovinu, která televizní soutěž je v dnešní době férová? Jako chybu, kterou jsem se v mých mladších letech příliš nezabýval, dnes považuji podporu "degenerace" mládeže pomocí elektroniky (viz. virtuální hra, hlavní cena Playstation atd.), což je určitě špatně a tvůrci si to měli uvědomit. Místy trapné vtípky a dotazy moderátorky shazují nejen soutěžící, ale celý pořad do průměru, avšak stále do slušného. 60% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • V několika epizodách se objevila hra „Buzz! Junior: Monster Rumble“, které hlas propůjčil Ota Jirák. (TomasSlach)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno