Reklama

Reklama

Čtyři soutěžící, čtyři disciplíny a čtyři příležitosti, jak vyzrát nad soupeři a strhnout vítězství na svou stranu – to je napínavá zábavně-naučná soutěž „Věříš si?“, v níž kluci a holky přímo před televizními kamerami změří síly i míru vlastního sebevědomí. Skvělé znalosti, perfektní fyzička či bezproblémový pohyb ve virtuální realitě ale k celkovému vítězství stačit ještě zdaleka nemusí. Od každého soutěžícího totiž hra vyžaduje také dokonale promyšlenou strategii spojenou se schopností ohodnotit sebe sama prostřednictvím výše sázek na jednotlivé disciplíny. Kdo ze čtyř hrdinů zvládne náročné soutěžní úkoly a souboj s vlastní sebedůvěrou nejlépe? Chybět nebude ani oddechový čas v podobě rubriky „Seznamte se“, která je příležitostí pro všechny děti a teenagery, aby se pochlubili svými zajímavými koníčky a zájmy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

salokin 

všechny recenze uživatele

Jeden z bezkonkurenčně nejvtipnějších pořadů v televizi, i když mám tak trochu pocit, že konkrétně to zrovna tvůrci nezamýšleli. Vím, že jsou to malý děcka a tak smát se jim za znalosti je docela podpásovka, ale občas jsou to takové klenoty, že se na to nedá dívat s klidnou tváří. To samé se dá říct i u fyzických disciplín a třešničkou na tom jsou virtuální hry, kdy kolem sebe mlátí děti rukama jako kříženec postiženého tuleně a Jirky Paroubka. Totální guilty pleasure. ()

MATH 

všechny recenze uživatele

Zprvu se to jevilo jako dobrý nápad, a já, jakožto cílová skupina, jsem to se zaujetím sledoval. Čas ale běžel a ten pořad se tak nějak "okoukal". Nebylo tam nic nového, nebylo tam nic, až na ten kvíz, co by vedlo diváka k přemýšlení. Prostě nakonec jedna velká nuda s docela otravnou moderátorkou a ne zrovna inteligentníma děckama. Jedna hvězda z části za první díly, z části za spolužačku, která se účastnila a tak jsem mohl slyšet "veselé historky z natáčení". ()

Reklama

MFloyd odpad!

všechny recenze uživatele

Strašný. Tohle bolí vidět, pořad se snaží být akční, ale když vidíte naprosto nudnej, jakože "napínavej" triatlon a na konci tam dají něco jako pre-kinect, kde jen mávaj rukama a jako něco dělaj, tak ty malý intoše litujete, že tam museli být. Nebo takhle, v tu chvíli si to neuvědomí, ale až jednou budou vyprávět dětem a pouštět jim záznam svého života a tohoto účinkování, jak tam "házeli oštěpem", tak si myslím, že budou dělat, že tatínek nebo maminka neexistuje. Prostě trapnost. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Věříš si?" by mělo dodávat dětem sebevědomí, celá soutěž je nicméně koncipovaná tak, že jim ho spíše bere. Největší měrou k tomu přispívá sama moderátorka "soutěže", která je nejen nesympatická, ale zároveň si libuje v nehezkém dobírání. Nebo si snad myslíte, že smutnému dítěti, jež právě prohrálo s jiným dítětem, nějak pomůže rejpavá otázka typu "Ježiši, Ondro, co jsi to tam dělal? Vždyť to bylo snadné!"?!? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zbytečně urážet soutěž pro děti mi přijde popravdě dost ubohé. Ti malí caparti si to užili, soutěživost u děcek je navíc stokrát lepší, než když ti dnešní haranti povětšinu dne prosedí jen u PC nebo u svých chytrých telefonů. Já jsem podobným projektům vždy dával a budu dávat zelenou. Je však pravda, že tento formát nebyl tak dobře zpracován, jako jeho známější kolegové… ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • V několika epizodách se objevila hra „Buzz! Junior: Monster Rumble“, které hlas propůjčil Ota Jirák. (TomasSlach)

Reklama

Reklama