Reklama

Reklama

Total Detox

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Sekera je jediný lék. Jediné řešení je naprostá detoxikace. Mladý nadějný narkoman Martin (Jiří Krupica) je přinucen svým otcem (František Strnad) skončit s drogami. Zatímco se pokouší zbavit závislosti za pomoci psychoterapeuta Machovského (Miroslav Rataj), v temných zákoutích města maskovaný vrah brutálně masakruje každého, kdo má cokoliv společného s narkotiky. Pokud Martin nedokáže přestat, hrozí mu stejný osud. Krev smíchaná s heroinem teče špinavými ulicemi. Total Detox - slasher v klasickém střihu se vším, co k tomuto oblíbenému subžánru hororu patří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Příliš malá cílovka v naší zemi nedává prostor pro filmy tohoto typu v dobré kvalitě. Dá se hodnotit pouze pokus, protože vše - od neherců po absurdní pointu i triky až po příšerné ozvučení, které je při sledování naprostým utrpením. Více peněz, více invence a třeba se tu něco zrodí. Ale cesta je ještě dlouhá a trnitá. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Suport Vojkůvka! - Škoda jen ,že neumí (nebo nemůže) svým nápadům dát trochu (dost) profesionálnější tvar.- Oproti Někdo tam dole mě má rád ,o dost lepší herci (taťka naprosto přirozenej),-ale ještě víc než mizernej zvuk mě rušili opravdu většinou dost hrozně nasnímaný šroubovaný dialogy.-Vlastně celej film má jen dvě polohy-podle kterých se to mohlo vlastně i pojmenovat-Pindy a Krev. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Z ukázek, fotek a informací, které o filmu byly dostupné před jeho uveřejněním jsem čekal úplně něco jiného. Nakonec jsem ale nebyl moc zklamaný. Potěšující je fakt, že se Vojkůvka od NTDMMR dost zlepšil, hlavně jako kameraman a střihač a vlastně i jako scénárista, Total Detox není tak rozdrobený, zlepšilo se i herectví v jeho filmech (psychiatr je naprosto výborný, stejně tak i Katka, když někoho posílá do prdele). Přesně jak píše Obitus, problém je místy zvuk, ale to je čistě technicko/finanční problém, který v jistém směru prostě nelze ovlivnit. Z filmařského hlediska je Total Detox Vojkůvkovým velkým krokem vpřed. Jako horrorový fanoušek jsem však trochu zklamán, protože i když je tu mrtvých dost, až na pár vychytávek (zabití trubičkou na šňupání koksu), mi to z horrorového hlediska připadalo dost suché, ze tří Vojkůvkových filmů nejsušší. To je i jediným důvodem, proč dám jen tři, i když bych strašně rád dal čtyři, protože jinak mě Total Detox docela potěšilo. Více na mém blogu: www.hororovykabinetdreraserheada.blog.cz. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Je obrovská škoda, že na kdejakou hovadinu se koruny najdou, ale na pořádný český horor nedá nikdo ani vorla. A Vojkůvka by si určitě nějakou podporu zasloužil. Takhle se musel spokojit s amatérskými podmínkami, ale ke cti je mu nutno dodat, že lépe by to už asi ani nešlo. Je jen škoda, že byl nucen do rolí feťáků obsadit jen ryzí amatéry. Tam byl ten rozdíl mezi amatérským a profi filmem nejvýraznější. Každopádně se mu vše podařilo dohnat příběhem a výborným finále. Tak třeba se někdo chytí za nos, a příště režisérovi přispěje. 60% ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jedna velká technická katastrofa! Scénář ok, herci ok (dokonce nemám problém některé z nich si představit v profesionálním filmu), hudba nevím - tu jsem tam nějak nepostřehl, ale ta technická stránka..... ach jo. Tam se snad s každým střihem mění úplně všechno. Drtivá většina scén funguje nějak takhle: Rozhovor několika lidí o čtyřech záběrech - 1. záběr - okolí a postavy jsou zatmavené, hlasy ok - střih - okolí a postavy jsou přesvícené, hlasy zahuhlané - střih - celá scéna má syté barvy, hlasy jsou potichu - střih - všechno má vybledlé barvy, hlasy jsou moc nahlas....atd. Jasně, každý začne alibizovat nízkým rozpočtem, ale proboha (!) když slyším, že rozepínaní zipu u pouzdra na drogy je asi nejhlasitější efekt z celého filmu, tak prostě zabrousím do PC, najedu na zvukovou stopu a dám volume dolů, na to snad nepotřebuju dvacetimilionový rozpočet, ne? Navíc dnes existuje kupa programů na úpravu zvuků, tak není zas takový problém upravit zvuk tak, aby jeho hlasitost a barva byly (alespoň přibližně) ve stejné "lajně". A na ty nejproblematičtější místa prostě použít postsynchrony. Dalším mínusem filmu je to, že pan Vojkůvka absolutně nezvládá akci. Nejednou jsem měl problém rozpoznat, co že se vlastně na obrazovce děje. Prostě zabiják se napřáhne tyčí jakoby chtěl oběť přetáhnout po hlavě a po několika nesmyslných úhlech kamery a nepřehledných střizích zjistím, že oběť vlastně nepraštil, ale probodnul, což je nejspíš způsobeno režisérovou úchylkou pro zobrazování detailů. Všechny vraždy jsou vlastně jen slepenec detailu na levý konec tyče, pravý konec tyče, zem zacákanou od krve, díru v břiše apod. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale stavba scény ala - záběr na napřahující se sekyru + její máchnutí do prázdna a záběr na zem, na kterou pleskne střevo (to jako znamená, že zabiják oběti rozsekl břicho!), je na úrovni prvňáčka základní školy. A ty filmy ve filmu? Když už nepoužiju již existující filmy, ale speciálně natočím své vlastní fake filmy, tak např. u té první "KillBillovky" použiju mega filtry, ultra cool záběry a já nevím co ještě, prostě cokoliv, abych to úplně odlišil. Když ale i takový "film" má stejně neohrabaný rukopis Vojkůvky - to už si člověk řekne, že je něco sakra špatně. Mně vůbec celkově přijde, že pan režisér nějak totálně zaspal dobu. Docela bych si i troufl odhadnout, že pokud by v příším jeho filmu někdo někoho střelil z pistole, tak výstřel bude provedený nějakou prskající kapslí a zvuk výstřelu bude použitý přímo originál "prskot kapsle" z natočeného shotu. ///// Po Někdo tam dole... jsem si říkal, že jde o slibný rozjezd, ale Total detox jasně ukázal, kde je režisérův strop. Věřím, že v oblasti psychologického filmu by mohl mít i úspěchy (viz rozhovory s psychiatrem, otec a syn doma....), ale horory UŽ PROSÍM NE! Bohužel je technická stránka tak silně odpuzující, že nedokážu dát ani jednu hvězdu, byť by si ji "otec a psychiatr" zasloužili. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme zaznie viackrát pieseň od českej punkovej skupiny Pipes and pints. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama