Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dynamická, vědomostní a zábavná soutěž nejen pro teenagery, v níž dvě soupeřící soutěžní družstva ve třech kolech prokazují své znalosti, ale rovněž šikovnost, obratnost a smysl pro humor v recesistických a akčních disciplínách. Cílem soutěžního družstva je vyluštění tajenky. V prvním kole mohou soutěžící získat nápovědní písmena, ve druhém luští tajenku a ve třetím zápolí o ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

anyonecek 

všechny recenze uživatele

Opět podprůměrný soutěžní pořad, který je už vysílán nějakej ten pátek. Často mě fascinuje, jak se jednotliví soutěžící představí jako kdyby hráli 1. ligu ve všech sportech a pak na nějakých prolejzačkách nejsou ani zaboha schopní se vymotat a nebo aspoň v normálním limitu to prolézt. Když už je velká nuda tak si to občas pustím v televizi, ale nic moc. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Obdoba postkomunistické soutěže pro mladé, Hip Hap Hop. Dříve jsem to jako mladý sledoval. Dnes si nedokážu představit, že nach nad tímhle ztrácel čas. Každopádně si nemyslím, že by to bylo i dnes k zahození takováto soutěž. Pořád lepší, než když dnešní mládež zabíji svoje mládí drogami, alkoholem a facebookem. ()

Reklama

Stíba 

všechny recenze uživatele

Někdy na základce jsem Bludiště jako celkem slušný soutěžní pořad pro mládež s menší pravidelností občas zkouknul, dnes už ho v televizi zahlídnu spíš sporadicky při přepínání programů. Mezi mládeží mezi 8-13 lety to byl vždy poměrně oblíbený soutěžní pořad ale to mluvím o době přelomu tisíciletí, dnes už to jsou přece jenom spíše cigarety.. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad si pamatuju ještě z dětství, kdy jsem ho vcelku pravidelně sledoval. Co tak pozoruju, tak i po letech to stále moderuje Roman Pastorek, a premisa pořadu se víceméně nezměnila, stejně tak, jako legendární Zlatý Bludišťák, který už dávno přesáhl význam a jméno celé soutěže, a stal se takovým národním symbolem. Celá soutěž byla vždycky tak akorát pro školní družstva, a stejně tak i pro diváky stejné věkové kategorie. Velká nostalgie, a super, že se to drží na obrazovkách už 25 let! ()

SZYslak 

všechny recenze uživatele

Soutěžní pořad pro děti začíná instrumentální znělkou: "Fatboy slim is fucking in heaven, Fatboy slim is fucking in heaven, Fatboy slim is fucking in heaven, Fucking n fucking n fucking in heaven". A to už nastupuje pičus moderátor, kterého bych s chutí poslal do transportu. Děti se snaží, scéna i scénář jsou bohužel beznadějně dementní a nevytrhne to ani zlatý bludišťák. Vraťte mi kuličky štěstí! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení jednoho dílu trvá více než 3 hodiny. (R´Hell)
  • Původní znělka nesla název „The Attitude Song“ a je skladbou z alba „Flex-Able“ od skladadele Steva Vaia. (TomasSlach)

Reklama

Reklama