foto

Linda Šajtarová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2017 Kozy léčí (TV film)
2014 Cesta ven
2012 Ženy, které nenávidí muže (TV film)
2011 Sráči (TV film)
Tajemství staré bambitky (TV film)
2009 Nespavost (TV film)
2008 Lovec vodního ticha (TV film)
Na vlky železa (TV film)

TV seriály

2011 4teens (TV seriál)
Byla to soda (E07)
Ples (E06)
Lyžák (E05)
další epizody (6)

Dokumentární

2011 Ahoj, Marie! (koncert)

TV pořady

2017 DějePIC! (TV pořad)
2015 Boj o koláč (TV pořad)
Dovolená ve starých časech (TV pořad)
Ty Brďo! (TV pořad)
2013 Draci v hrnci (TV pořad)
Čítanka (TV pořad)
2007 Šikulové (TV pořad)
2002 Hodina pravdy (TV pořad)
1997 Bludiště (TV pořad)
1995 Tak neváhej a toč – speciál! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace