Reklama

Reklama

Bez předsudků

(TV film)

V motelu je jediný volný pokoj, v kterém musí neplánovaně přespat šéf se sekretářkou. Oba jsou dlouholetí přátelé, každý má doma svého partnera. Během noční konverzace dojde na vše, na co se ženy ostýchají ptát mužů a muži žen. A nejen na to... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

swamp 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný fanoušek TV NOVA, ba naopak.. Podobně to mám i se Zdeňkem Troškou. Přesto musím říct, že jsem se u tohoto televizního přepisu divadelní hry docela pobavil. Zedníček s Paulovou jsou očividně sehraná dvojka a tento konverzační humor jim sedí. Docela rád bych viděl provedení v divadle Kalich. :) Tam je to přehrávání určitě neobtěžující a na místě. ()

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

V divadle jsem se mohl smíchy potrhat, ale takhle to znásilnit, tak to ne.... Scénář byl sice z 90% procent úplně stejný jako u divadelní hry, ale televizní inscenace kdy je obsazení her naprosto totožné a scénář a podoba interiéru taky a kde jediná inovace je vypuštění diváka, to je to nejhorší, co kdy v televizi vymysleli a žádná hra pro mě osobně takhle ještě neuspěla.... Ani u Brouka v hlavě s Vlastimilem Brodským jsem se nesmál, protože tam prostě chyběl kontakt se skutečným divákem, který by reagoval.... To už je lepší umělý smích v sitcomech než tohle... ()

Reklama

Noviik 

všechny recenze uživatele

Naprostý souhlas s komentářem, jež tu napsal viperblade. Teď k mému hodnocení. Chtěl jsem dát ještě o hvězdičku víc, ale nakonec dávám dvě z několika důvodů. Hodně se mi líbil Pavel Zedníček, který hrál tak akorát a hlavně se mu to dalo věřit. Ale Jana Paulová mi přišla trochu moc přehnaná, asi to byl záměr, ale tady se to minulo účinkem. Natěrač byla kravina, ale zajímavější než tohle. Je mi jedno kdo to natočil (tím chci říct, že nevím proč bych to měl odsoudit kvůli panu Troškovi), ale v tomto případě, narozdíl od Natěrače, by mě to v divadle tolik nebavilo. Byly zde směšné momenty, ale také nudné části, které se podle mě moc opakovaly. Každopádně jak jsem psal u Natěrače: Kratší stopáž! ()

MadChick 

všechny recenze uživatele

Herecká tragédie v podání Paulové a Zedníčka plná naprosto trapného humoru. Stačí si přečíst jméno režiséra a po tolika jeho úděsných pokusech o film už je bohužel dopředu jasno. Vše se táhne ve velice podobném duchu jako jeho předchozí tvorba, tedy asi pro uspokojení naprostých primitivů (nechci se nikoho dotknout, ale nepochopím jak se někomu mohou líbit filmy s tak enormně stupidním humorem a tak strašně špatnou hereckou úrovní) PS: pro 77Ivana, viperblade a jím podobným: To si opravdu myslíte, že někoho zajímá jaká televize to pouští? Tenhle film je po stránce humoru naprosto úděsný a to samé se dá říct i o herecké dvojici. Teď mi tak vytanula na mysl jedna hláška odjinud. Paulová s Troškou to je prdelní kombinace (omlouvám se všem milovníkům prdelí, ze urážku objektu jejich touhy :D ). 5% ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

50% bych to viděl spíše. Rozhodně se mi to líbilo více než Natěrač a vícekrát jsem se zasmál. Každopádně mám pocit, že se zfilmované hry nikdy nebudou líbit jako divadlo a nikdy se tak nepovedou, chybí tam taková ta divadelní atmosféra. Ale bylo zde pár dobrých frků, nicméně se mi zdálo (pokud tak nejsou role napsány), že herci hodně přehrávali. Zvláště u Paulové (mimochodem byl na ni pěkný pohled) mě to několikrát bilo do očí a uší a bylo mi to dosti protivné. Každopádně hru bych chtěl někdy vidět, myslím si, že to bude docela velká sranda. Howgh! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama