Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní zábavný pořad, kde tři soutěžící hádají písmena pořekadla nebo pranostiky, získávají za to body, které mohou navýšit otáčením kolotoče, nebo naopak zbankrotovat. Na konci si vítěz vylosuje obálku s výhrou. (vilusinska)

Recenze (233)

tetraedr 

všechny recenze uživatele

Musim říct, že takový skvosty, jako se najdou mezi soutěžícími tohoto pořadu, se jen tak nevidí. Blikající kolotoč se navíc vesele točí a poblikává si poté, co ho obézní důchodkyně Zdražmila Soukupovna, která mimochodem ráda čte a chodí na vycházky se psem, roztočila svými levicovými prsty div ho neurvala. To celé se děje pod taktovkou moderátora známého jako učesaná prdel. Opravdu palec hore. Dávám jednu povinnou lidově-demokratickou rudou hvězdu. Nechť nás i nadále vede k zářným zítřkům a dalším takovýmto pořádům jenž televizní zábavu vrací o 1354651681681 let dozadu! ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Asi pro mně můj nejoblíbenější soutěžní pořad vůbec. Roky jsem čekal, až to uvidím zase v TV reprízu. Pak nastal kanál Telka (díky za obnovení starých léta nevysílaných pořadů a nechápu, že toto tehdy odstartovalo dlouholetou kritiku na dabingforum.cz, oproti dnešním novým stanicím) a odvysílal je. Díval jsem se na to roky, ale jen na ty Poulíčkovy a Musilovy, ne ty od Gondíků, které mě nudily principem samým zpíváním a povídáním. Ty starý a ty poslední (2000-2003) jsem se rád díval, ale zase mě tehdy štvalo, jak to všichni prohrávali za sebou a musel jsem to mnohdy přepnout. Navíc teď mě to spíš nebaví, už to znám. ()

Reklama

katjaaa 

všechny recenze uživatele

Dneska jsem si náhodou jeden díl zapla. S našimi jsem se na to jako dítě dívala a tehdy jsem to měla celkem ráda. Dnes jsme s chlapem obraceli oči v sloup- bezradný Musil,soutěžící pravděpodobně chovanci Jedličkova ústavu (omlouvam se tímto chovancům). Možná jsem jen narazila na jeden z horších dílů,ale spíš ne..Jedna hvězda navíc za F JAKO FTIP :D ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Kdekdo dnes říká, že před nějakými deseti lety nestála TV Nova za takové prdlajs jako dnes. Není to pravda - stála, jenže to dřívější prdlajs získalo za ty roky určitý nostalgický nádech. Jedním z pořadů, který se podílel na tváři TV Nova v 90. letech, byl Poulíčkův KOLOTOČ. Nikdy nezapomenu na chvíle s prababičkou, jež tento pořad sledovala a pomalejší soutěžící nejednou počastovala výrazy, které nám jako dětem zněly z jejích úst velmi exoticky. (490.) ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Za Pavla Poulíčka koukatelný tříhvězdičkový pořad, u kterého člověk vypnul a jen tak čas od času zpozorněl a vykřiknul "vím!". Od té doby, co to má na starosti duo Gondíků to značně pokleslo. Ze začátku to nebylo tak zlé, ale je fakt, že každým dalším díle to bylo nudnější a nudnější (okoukanější a okoukanější). Monotónní stereotyp se snažili změnit právě až Gondíci, ale ti mi tam opravdu nesedli. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Za správné zodpovězení tajenky vyhrál soutěžící nejprve 3000, potom 5000 korun. V první řadě pořadu si soutěžící, který získal nejvíce bodů, mohl odnést ceny jako nádobí a elektroniku, ve druhé řadě si odnesli jen peníze za správně zodpovězenou tajenku. Ve třetí řadě soutěžící, který získal nejvíce bodů, na konci pořadu točil kolotočem, ten měl pod hrací částí „okénko“, kde byly možnosti výhry. Nejvyšší výhra se skrývala za Jackpotem. Další možnosti výhry byly mezi 10 000 - 20 000 korun. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Kolotoč je česká verze anglického pořadu Wheel of Fortune. (Kmotr76)
  • První studio Kolotoče mělo design poutě z 30. let. V roce 1999 dostal kolotoč nový design a soutěžící netočili kolotočem, ale „zařízením“, které rozpohybovalo kolotoč na plátně. Poslední design kolotoče byl moderní a připomínal americké studio. (Kmotr76)

Reklama

Reklama