foto

Lešek Semelka

  • nar. 21.11.1946 (73 let)
    Pardubice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Oidipus Tyranus
1994 HerGott (TV film)

TV seriály

2007 Trapasy (TV seriál)

Dokumentární

2020 Karel Svoboda: Šťastná léta
2018 Karel Svoboda 80 (koncert)
Československý beat - festival po 50 letech (koncert)
2017 Lešek Semelka 70 (koncert)
2016 Zlatá lýra (TV seriál)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Leška Semelky (S11E14)
2011 PSH Videodrome
2010 Michal David 50 - Mejdan roku (koncert)
2008 Blue Effect - Live & Life 1966-2008 (koncert)
ČT Live - Pavel Vrba (koncert)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jany Kratochvílové (S03E26)
2007 ČT Live - Blue Effect a hosté (koncert)

Hudební videoklipy

2008 Vladimir 518 feat. Lešek Semelka: Děti prázdnoty (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2007 Angelika (divadelní záznam)
2005 Tři mušketýři (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2015 Poslední zhasne (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
Slavná hudební čísla (TV pořad)
2008 Mr. GS (TV pořad)
2007 Souboj hitů (TV pořad)
2006 Žito (TV pořad)
2002 Abeceda hvězd (TV pořad)
Jsou hvězdy, které nehasnou (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
DERBY (TV pořad)
NASTUPUJE AMFORA (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Zlatíčka (TV pořad)
1997 Vsaďte se! (TV pořad)
1996 Kolotoč (TV pořad)
1995 Horoskopičiny (TV pořad)
S politiky netančím (TV pořad)
1994 Popové Vánoce (TV pořad)
Český bodyguard (TV pořad)
1982 Možná přijde i kouzelník (TV pořad)
1979 Ring volný (TV pořad)
Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha (TV pořad)
1966 Bratislavská lýra (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky