foto

Hynek Schneider

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Bobule

TV seriály

2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
1983 (E10)
Mrtvý muž (E09)
Rodinná záležitost (E08)
další epizody (10)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
Vlast a národ (E11)
Hra na štěstí (E10)
další epizody (12)
1995 Od Andulky po Žížalu (TV seriál)

Dokumentární

2004 Český sen

TV pořady

1996 Kolotoč (TV pořad)

Zvukařská filmografie

Filmy

2008 Bobule

Herecká filmografie

Filmy

2013 Příběh kmotra
2008 U mě dobrý
2006 Experti
Rafťáci
2004 Horem pádem

TV seriály

2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)

TV pořady

2014 Kancelář Blaník (TV pořad)
Teambuilding (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace