Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní zábavný pořad, kde tři soutěžící hádají písmena pořekadla nebo pranostiky, získávají za to body, které mohou navýšit otáčením kolotoče, nebo naopak zbankrotovat. Na konci si vítěz vylosuje obálku s výhrou. (vilusinska)

Recenze (233)

vZeč 

všechny recenze uživatele

Když to teď občas vidím v televizi s Poulíčkem, nemůžu se zbavit dojmu, že se do té soutěže hlásili jen samí debilové. Jinak je to obrovské GP, protože na Pavlovi je krásně vidět, jak se drží zuby nehty toho, aby těm debilům nenaznačil, jací debilové to jsou a vůbec celý koncept té soutěže je strašně srandovní a nesmyslný ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Svého času značně oblíbená a populární soutěž převážně u středního a staršího publika. Díval jsem se na ní občas i já s mamkou a docela jsem se u toho zasmáli. Je bez debat že do té doby ještě ne moc známému sporťákovi Poulíčkovi zvýšila popularitu, sám se nálepky "kolotočáře" dodnes pořádně nezbavil...Po jeho odchodu a následné pokračování s Gondíky to byl už jen slabý odvar. "Posuňte to o dvě a jestli tam bude bankrot tak vás přerazím"! Vzpomínáte na legračně zmatenou a prchlivou paní Svatavu? Nebo na jinou paní, která ráda skifi namísto scifi? :) "Prosil bych F jako Fčela" ... :D! ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Televízna súťažná relácia predovšetkým pre dôchodcov. Nezáživná, neoriginálna, monotónna, jednoduchá zábava. Zatočíte kolesom, padne číselná suma a vyberiete písmenko, čo sa má doplniť do skrytej vety. Nenáročný formát, ktorý sa uplatnil v komerčných televíziach takmer po celom svete. Dlhé roky ho vysielala v Českej republike TV Nova. Doteraz si spomínam na nesympatického moderátora Pavla Poulička, ktorého neskôr vystriedala ešte trapnejšia dvojica súrodencov Gondíkovcov. * ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Kolik jen tenhle Kolotoč svezl pouličních degenerátů, než i ti Nově došli a už téměř nebylo nikoho, kdo by se spoceným čelem i rukama vypotil hlášku jako "Gé Gagarin" !! Pavel Poulíček se svojí pověstnou celulitidou v obličeji a famózním účesem však dodnes noc co noc obléká svůj oblíbený svetr a moderuje svůj hranatý pořad dál jako o život, Gondíci Negondíci.. ()

Dadel odpad!

všechny recenze uživatele

"Ták, točí paní Květa, ááá, má štěstí, pět set bodů, tak jaké písmenko, paní Květo?" "A jako Alena", "Bohužel, A už bylo, paní Květo. Točí paní Vlasta, to už začíná být hodně napínavé! Sto bodů. Máte rozmyšlené písmenko, paní Vlasto?" "E jako Ema", "Bohužel, E už bylo, paní Vlasto. Je to velice napínavé, blížíme se k finále. Točte znovu, paní Květo. Jen připomínám, paní Květě je 54 let, má tři děti a má ráda ruční práce...Ááá, BANKROT, to je ale smůla paní Květo"... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Kolotoč je česká verze anglického pořadu Wheel of Fortune. (Kmotr76)
  • Za správné zodpovězení tajenky vyhrál soutěžící nejprve 3000, potom 5000 korun. V první řadě pořadu si soutěžící, který získal nejvíce bodů, mohl odnést ceny jako nádobí a elektroniku, ve druhé řadě si odnesli jen peníze za správně zodpovězenou tajenku. Ve třetí řadě soutěžící, který získal nejvíce bodů, na konci pořadu točil kolotočem, ten měl pod hrací částí „okénko“, kde byly možnosti výhry. Nejvyšší výhra se skrývala za Jackpotem. Další možnosti výhry byly mezi 10 000 - 20 000 korun. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • První studio Kolotoče mělo design poutě z 30. let. V roce 1999 dostal kolotoč nový design a soutěžící netočili kolotočem, ale „zařízením“, které rozpohybovalo kolotoč na plátně. Poslední design kolotoče byl moderní a připomínal americké studio. (Kmotr76)

Reklama

Reklama