Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní zábavný pořad, kde tři soutěžící hádají písmena pořekadla nebo pranostiky, získávají za to body, které mohou navýšit otáčením kolotoče, nebo naopak zbankrotovat. Na konci si vítěz vylosuje obálku s výhrou. (vilusinska)

Recenze (233)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Bůh zaplať za zbrusu novou televizní stanici Telka, která podle svých vlastních slov dává pořady "ze zlatého věku zábavy na Nově", kterýžto věk se měl odehrávat v 90.letech. Člověk si tak může doplnit základní vzdělání o skvosty jako je Kolotoč, které mu šťastnou náhodou tehdy unikly, a které mají čestné místo v publikaci "Tisíc pořadů, které musíte vidět, abyste se těšili do rakve". Viděl jsem dva díly. Jednu hvězdičku dávám Poulíčkovi za odvahu, že dokáže vylézt před kameru se svým účesem a vytříbenou kombinací modré džíny, brčálově zelená košile a sako (1.díl), popř. tytéž džíny, jasně žlutá košile, bílé sako (255.díl). O obsahu nemůžu říct nic, protože pomalé tempo a neustále se otáčející kolotoč mě po pěti minutách dokonale uspaly. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Dadel skvěle vystihl televizní nudu, která provázela tento pořad. Po Riskuj! přepínám jinam, i kdyby na ostatních programech běžela jen reklama. Kupodivu nejlepším moderátorem byl uhrovitý vytáhlý mladíček Pavel Poulíček, Gondíci se snažili, ale vytáhnout více akce, vtipu a zábavy z usedlých postarších paní prostě nešlo nikomu. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Svého času značně oblíbená a populární soutěž převážně u středního a staršího publika. Díval jsem se na ní občas i já s mamkou a docela jsem se u toho zasmáli. Je bez debat že do té doby ještě ne moc známému sporťákovi Poulíčkovi zvýšila popularitu, sám se nálepky "kolotočáře" dodnes pořádně nezbavil...Po jeho odchodu a následné pokračování s Gondíky to byl už jen slabý odvar. "Posuňte to o dvě a jestli tam bude bankrot tak vás přerazím"! Vzpomínáte na legračně zmatenou a prchlivou paní Svatavu? Nebo na jinou paní, která ráda skifi namísto scifi? :) "Prosil bych F jako Fčela" ... :D! ()

katjaaa 

všechny recenze uživatele

Dneska jsem si náhodou jeden díl zapla. S našimi jsem se na to jako dítě dívala a tehdy jsem to měla celkem ráda. Dnes jsme s chlapem obraceli oči v sloup- bezradný Musil,soutěžící pravděpodobně chovanci Jedličkova ústavu (omlouvam se tímto chovancům). Možná jsem jen narazila na jeden z horších dílů,ale spíš ne..Jedna hvězda navíc za F JAKO FTIP :D ()

xladojx odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že pořad, který musí urazit každého normálně uvažujícího žijícího tvora na této planetě, navíc uváděn jedním z největších omylů už i tak dost na dně potácející se bulvární NEtelvize nova, Pavlem Poulíčkem, nemůže klesnout níže. Spletl jsem se, zapomněl jsem totiž, že se v této galaxii neuvěřitelně nemožnou náhodou vyskytla neznámá forma života, která jest přezdívána Dalibor Gondík. Nejsmutnější na něm je to, že je vzdálen nejméně několik miliard světelných let od své domovské planety a asi nikdy nenajde cestu domů... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • První studio Kolotoče mělo design poutě z 30. let. V roce 1999 dostal kolotoč nový design a soutěžící netočili kolotočem, ale „zařízením“, které rozpohybovalo kolotoč na plátně. Poslední design kolotoče byl moderní a připomínal americké studio. (Kmotr76)
  • Kolotoč je česká verze anglického pořadu Wheel of Fortune. (Kmotr76)
  • Za správné zodpovězení tajenky vyhrál soutěžící nejprve 3000, potom 5000 korun. V první řadě pořadu si soutěžící, který získal nejvíce bodů, mohl odnést ceny jako nádobí a elektroniku, ve druhé řadě si odnesli jen peníze za správně zodpovězenou tajenku. Ve třetí řadě soutěžící, který získal nejvíce bodů, na konci pořadu točil kolotočem, ten měl pod hrací částí „okénko“, kde byly možnosti výhry. Nejvyšší výhra se skrývala za Jackpotem. Další možnosti výhry byly mezi 10 000 - 20 000 korun. (Zdroj: Wikipedia.cz)

Reklama

Reklama